Следва

Ариана Гранде и нейният "7 Rings"

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

 

Astro преди 3 години

Още в началото на 2021-ва, представителите на Козирог ще имат възможност да се откроят и да докажат, че освен големите си организационни умения, носят в себе си креативност и искреност в отношенията с другите. Ретроградната фаза на Сатурн, управляващ вашия знак, от 23 май до 11 октомври 2021-ва, ще ви засегне повече от останалите зодии, логично. Случаят не е трагичен, напротив, просто трябва да погледнете на всяко забавяне като на възможност за откриване на грешки или подробности, които може да сте пропуснали.

След 11 октомври всичко ще ви се получава още от първия път. Ситуациите, пред които ще сте изправени през лятото, в крайна сметка ще повишат самочувствието ви, дори понякога на моменти да се усетите обезсърчени или недооценени. За щастие, през втората половина на годината Сатурн и Уран се срещат в хармонична обстановка, проявяваща се особено през август и септември.

Любов

През 2021-ва любовният ви живот ще е много по-прекрасен от 2020-та, честито! През последните години вероятно сте срещнали немалко препятствия и пречки - имали сте проблеми в комуникацията с партньора, не сте били в състояние да установите връзка, въпреки че сте искали, не сте намирали подходящ човек... През идната година всички тези пречки ще изчезнат, комуникацията между вас и обичания човек ще се подобри и вашият интимен живот ще претърпи нов обрат. Това ще е година на промени, затова има големи шансове да срещнете някой нов, с когото да започнете да изграждате красива връзка.

Също така можете да преминете към по-високо ниво във връзката, която имате - може би общ дом, премествате в друга страна заедно, годеж. Едно е сигурно и то е, че нещата вървят в правилната посока. През пролетта страстта ви ще достигне своя максимум, което ще доведе до подобряване на настоящите отношения; тогава е и идеалното време за намиране на нов партньор, ако сте необвързани. Само бъдете предпазливи, тъй като обикновено сте толкова нетърпеливи в любовта, че бихте се хвърлили в обятията на първия желаещ, а това невинаги е окей. Малко търпение ще ви позволи да направите по-добър избор и по този начин да избегнете разочарования.

Не искаме да ви разколебаваме, но краят на 2021-ва ще е доста напрегнат за семейните от вас. Въпреки че през това време ще се случат поредица от по-малко приятни събития, не бива да губите вярата - в себе си и в любимия човек.

Най-съвместимите зодии за вас, Козирози, са: Телец, Дева, Скорпион и Риби. За много от зодиите може да изглеждате прекалено твърди, но не и за Телеца или Девата, които се ръководят от едни и същи житейски идеали като вашите. Скорпионите ще оценят амбициозния ви характер, емоционалната стабилност и сериозността при решаването на проблеми. Риби се очароват от стабилността ви, въпреки тяхната собствена "хлъзгава" природа - те искат пример за подражание, затова връзка с тях би ви радвала

Кариера и пари

Ще настъпи година, в която ще сте изключително будни и ритмични, ще се включвате в различни дейности и проекти. Професионалните ви партньорства ще са добре ориентирани и печеливши, ако действате зряло и предпазливо. Ако в определен момент искате да паузирате постоянния си работен график (в което се съмняваме), запишете курс в област, която ви е интересна.

През април, май и юни ще имате много възможности да превъзхождате останалите професионално. Ще имате повече свобода да изследвате и да предлагате нови идеи с помощта на колеги и с подкрепата на началници. По пътя ще трябва да се справяте с някои неблагоприятни обстоятелства, но запазвайки професионално и скромно отношение, ще преодолеете всички трудности. В средата на годината ще забележите някои забавяния и пречки в кариерното развитие, но знайте, че ключът към всички проблеми е работата в екип.  Лунни затъмнения на 2021-ва, в Лъв, Водолей и Рак, ще имат специално позитивно влияние във финансовия и партньорския сектор. 

Като се има предвид, че през 2020-та по-голямата част от вас са имали финансови проблеми, добре е да действате внимателно и да избягвате ненужни разходи през 2021-ва. Адаптивността, която притежавате, ще ви предложи много възможности. Трябва обаче внимателно да наредите приоритетите си и да бъдете постоянно много добре информирани, взимайки решения. За това трябва да действате дисциплинирано, следвайки стратегия или добре замислен план, така че нещата да не излизат извън контрол, което би донесло много неприятности и конфликти, и дори провал.

Здраве

Вашият знак е отговорен за коленете, бедрената кост, стомаха, ноктите и косата. Обикновено имате проблеми с токсините в тялото, черния дроб, кожата (например дерматит) или състояния на панкреатит или неврит. Въпреки че сте една от най-устойчивите зодии, случи ли да се сблъскате с продължителна болест, предпочитате да се самоизолирате, което води до меланхолия и песимизъм.

Зърнени култури, дюли, цвекло или спанак в диетата могат да облекчат стомашната слабост, към която сте склонни. Козирозите обичат рутината, вие сте педантични и обръщате внимание на детайлите и затова диетата със строги правила е най-подходяща.

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro