Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

Бяха хубава двойка: Джилиан Андерсън и Питър Морган от The Crown си казаха Чао!

Носителката на Еми актриса Джилиан Андерсън и създателят и сценарист на The Crown Питър Морган се разделиха след четири години заедно

 

Celebrities преди 3 години

Андерсън, 52, бе избрана от гаджето си, Питър Морган, 57, да изиграе ролята на британския премиер Маргарет Тачър в четвъртия сезон на драмата на Netflix, който наскоро надмина The Queen's Gambit в класацията на Nielsen за най-популярна тв-продукция. 

Според Daily Mail радялата е била приятелска, двамата просто имат „много тежки графици“ и връзката им „пое различен път“, но "бившата двойка планира да „останат добри приятели“".


Beauty Starter: 52-годишната Джилиан Андерсън, звездата в The Crown


Помолена за коментар, Андерсън, чрез свой представител отговори, че „не коментира личния си живот“.

И Морган, и Андерсън имат вече приключили бракове и стабилни връзки. Питър Морган има пет деца от предишния си брак, а Андерсън - три от различни връзки. Джилиан се развежда с първия си съпруг Клайд Клоц през 1997 г. (имат 26-годишна дъщеря - Пайпър), и с втория - Джулиан Озан през 2006 г. Точно преди Морган, Андерсън е в дълга връзка с Марк Грифитс (от 2006 до 2015), от когото има две деца - 14-годишният Оскар и 12-годишният Феликс.


Клайд Клоц и Джилиан Андерсън


Джилиан Андерсън и Марк Грифитс

Допреди новината за раздялата се знаеше, че Джилиан и Питър имат зряла и непринудена връзка, като актрисата обичаше да повтаря, че двамата дори не живеят заедно. Звездата твърди, че двамата много са държали работните им отношения да не се смесват с личните, защото това е най-бързият път към напрежение в партньорството.

„За да запазим собствения си разум и в полза на връзката имахме много ясни граници“, казва тя пред Harper's Bazaar през ноември. „Аз няма да коментирам сценария, вие нямате право да коментирате изпълнението!“

„Доста добре се справям с разделението в живота си - продължава тя. - Мисля, че научих това съвсем млада, като млада майка, в един наистина интензивен телевизионен сериал, в който или трябваше да остана на сцената, или да затворя вратата и вече да не съм този човек, а да бъда майка. Този избор е ужасно труден, но е възможен."

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.