Джиджи, бебето, Louis Vuitton

Джиджи, бебето, Louis Vuitton

На предпразнична разходка в Ню Йорк

Джиджи Хадид и момиченцето й излязоха на разходка в Ню Йорк тази събота. Новата майка се предпазва от вируса с черна маска (напомня ни на Дженифър Лопес) и носи палто и шапка от Louis Vuitton, за да изведе малката си рожба на една от първите й разходки до Soho. Огромното палто прилича на уютен пуловер, но сме сигурни, че топли достатъчно, за да предпази младата мама от настинска.

Бебешката количка Bugaboo е покрита с бяло одеяло, докато младото семейство се движи по улицата в компанията на приятелка на модела, която също носи черна маска до под очите. Примиряваме се, че просто така изглеждат празничните разходки през 2020-та.

Хадид прекара голяма част от тази пандемия във фермата на семейството си във Филаделфия, където баба Йоланда се грижише за бебето Хадид-Малик. "Прекарахме деня заедно, докато Мама отсъства", написа баба Хадид в Instagram профила си заедно със снимка, на която тя и бебето се гушкат, докато Джиджи е навън. Новата майка наскоро обяви, че се връща на работа, като добови и коментар: "няма работа като тази да бъдеш майка".

Едва разпознаваме сестрите Хадид под черните маски и слънчеви очила, но сме сигурни, че това са именно те. Миналия вторник, бебето и майката бяха забелязани и в компанията на леля Бела.

Все още не знаем как изглежда бебето Хадид, нито името му. Джиджи и Зейн старателно пазят тайната. Единственото, което досега сме видели, е снимка от ноември, на която дъщеричката им подремва сладко по време на разходка с мама и татко.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.