Следва

bTV Media Group с нови директори за основните направления - Програма и Новини

Celebrity Baby Boom: Бебетата на 2020-та!

Добре дошли, бебета на 2020-та 

Celebrities преди 3 години

Тази година бе толкова щедра откъм появата на celebrity бебета! Понякога знаехме, че те идват - видяхме снимки от бременността на известните, корици на списания и Инстаграм постове със снимки на миниатюрни чорапи и детски стаи... Имаше и случаи обаче, в които новините за бебетата пристигнаха без предварителен шум и без предупреждение - директно виждаме изявление от сорта на "малкото ни момиченце / момченце се роди" и ние сме "Ама как така?!" С многото събития, случващи се тази година, е разбираемо да сте пропуснали някои от новодошлите звездни дечица, така че можете да им кажете едно своеобразно закъсняло "здрасти" сега! 

Руни Мара и Хоакин Финикс

Тези прекрасни хора - актьори, еко активисти и карате фенове - Руни Мара и Хоакин Финикс посрещнаха първото си общо дете, момченце на име Ривър, кръстено на покойния брат на Хоакин Финикс, починал през 1993-та.

Слухове за бременността на Руни Мара се носят още през май, но двойката не потвърждава новината. Пристигането на бебето не е обявено публично до септември, когато режисьорът Виктор Косаковски, с когото Хоакин понякога работи, обясни отсъствието на актьора от церемонията на Филмовия фестивал в Цюрих така: "Той току-що стана баща, между другото, бебето е... красиво момченце, наречено Ривър. Затова той не може да е тук сега."

Били Лорд и Остин Райдъл

След като успешно крие бременността си известно време ( всъщност) девет месеца, актрисата от 'Booksmart' (2019), Били Лорд, обявява раждането на първото си дете (от годеник си Остин Радел) през септември. Момченцето е кръстено Кингстън Фишър Лорд Райдъл. Средното му име е почит към покойната майка на Лорд, Кари Фишър, която си отива през 2016-та.

Енрике Иглесиас и Анна Курникова

Съвсем в началото на годината, семейството на Енрике Иглесиас и Анна Курникова се разраства с oще един член - момиченцето се казва Мери, на руски Маша; името е избрано като намигване към произхода на русата хубавица. Едно от малкото звездни бебета, което виждаме из социалните мрежи, редом с 3-годишните близнаци Иглесиас. Cute!

Ашли Греъм и Джъстин Ървин

Най-известният плюс-сайз модел Ашли Греъм и съпругът й, режисьорът Джъстин Ервин, посрещат първото си дете, момченце, на 18 януари. Греъм обявява новината в Инстаграм, споделяйки в история, "В 18:00 ч. тази събота животът ни се промени към по-добро. Благодаря на всички за любовта и подкрепата в това невероятно време. 01.18.2020“. Двойката по сладък начин обявява бременността през август 2019-та, на деветата си годишнина от сватбата. "Днес се чувстваме толкова благословени, благодарни и развълнувани да празнуваме като РАСТЯЩА СЕМЕЙСТВО! Честита годишнина, @mrjustinervin Животът е на път да стане още по-добър “, написа Ашли. Моделът води свой подкаст Pretty Big Deal, в който на 4-ти февруари споделя името името на сина си: Исак Менелик Джовани Ервин. Знаем още, че раждането се е състояло в дома на двойката, а не в болница.

Джо Джонъс и Софи Търнър

Според TMZ Джо Джонас и Софи Търнър стават родители за пръв път на 22 юли; бебчето е момиченце на име Уил. Новината за бременността на актрисата избухна през февруари, по-малко от година след като двойката се жени през май 2019 -та в Лас Вегас (а по-късно и повторно във Франция). "Бях се настроила напълно да остана неомъжена до края на живота си“, казва Търнър пред Rolling Stone миналата година за срещата с Джонас. "Но мисля, че щом намериш подходящия човек, просто го усещаш. Чувствам, че съм много по-зряла душевно, отколкото съм на възраст. Не се чувствам на 22. Чувствам се на 27, 28. " 

Кейти Пери и Орландо Блум

Двойката обявява пристигането на Дейзи Дав Блум в Инстаграм профила на Unicef, защото и двамата са посланици за организацията. Описанието на снимката е много лично и трогващо (ето го ТУК),  а те двамата са невероятни: споделят, че осъзнават как не всички са в същото положение като тях, и организират дарения за млади семейства в нужда, с които  отпразнуват пристигането на момиченцето си.

Ники Минаж и Кенет Пети

People съобщава, че Ники Минаж ражда първото си дете, от съпруга си Кенет Zoo Пети, в Лос Анджелис на 1 октомври. Нито дума от Минаж по въпроса, която единствено скромно обявява бременността през юли тази година с поредица от зашеметяващо пищни кадри, припомняме ТУК.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

През юли Daily Mail съобщи, че Джъстин Тимбърлейк и съпругата му, актрисата Джесика Бийл, са приветствали тайно второ момченце (първият син на двойката, Сайлъс, сега е на 5 години). Двамата държат бременността на Бийл "в строга тайна" и въпреки че никой от тях все още не е публикувал нищо, свързано с новото бебе, съществуването му е потвърдено през септември от бившия колега на Джъстин, Ланс Бас, който казва, че "бебето е сладко, разбира се, това са Джъстин и Джесика“ и че членовете на "N Sync“ (поп групата, в която Джъстин пее) са знаели за бременността "преди всички“. Когато го питат за името на бебето, Бас отвръща: "Това е добър въпрос, но няма начин да кажа. [Джъстин] ще ме убие! “

Дипло и Джевън Кинг

През май диджеят и продуцент Дипло обявява, че "вече има цяло бебе“ с модела Джевън Кинг (но пък за сметка на това двамата нямат нито една обща снимка). Джевън, бивша състезателка за Мис Вселена, роди момченцето Пейс през март, но не признаваше кой е бащата. След това, на Деня на майката, Diplo сподели публикация в Instagram със снимки на майка си; бившата си приятелка Катрин Локхарт и двамата им синове; и Кинг, която гушка Пейс в ръцете си. "Благодаря, че давате живот и че ми помогнахте аз го създам - ​​трите най-силни майки в света“, пише Diplo. "Аз все още се градя като личност, а вие ме дарихте с три идеални красиви момчета.“

Ед Шийрън и Чери Сиборн

Певецът съобщи в Instagram, че съпругата му Чери Сиборн е родила първото му дете. "Ехо! Бързо съобщение от мен, имам някои лични новини, които исках да споделя с вас ... Миналата седмица, с помощта на невероятен медицински екип, Чери роди нашата красива и здрава дъщеря - Лира Антарктида Сиборн Шийрън “, пише той. "Ние сме напълно влюбени в нея. И мама, и бебе се справят невероятно и всички сме на седмото небе. Надяваме се, че ще уважите личното ни пространство в момента. Много любов за вас, ще се видим скоро, Ед х. "

Джуд Лоу и Филипа Коун

Джуд Лоу посрещна първото си дете от съпругата си Филипа Коун; потвърждава го самият той през септември тази година. Красавецът има има пет деца от предишни връзки, тазгодишното бебе е номер 6. за него - колкото повече гени като неговите, толкова по-добре!

Джиджи Хадид и Зейн Малик

След ангелската фотосесия на бременната Джиджи за бебчето разбираме от Twitter публикация на Зейн: сладка снимка, на която държи ръчичката на новородената си дъщеря. Разказахме всичко ТУК, а съвсем скоро видяхме Джиджи за пръв път на разходка като майка, надяваме се скоро да научим и името на малката Хадид-Малик...

Луиза Григорова-Макариев и Мартин Макариев

Луиза разбира, че е бременна докато е на маникюр (не е имала време да погледне теста вкъщи) и в края на септември обявява раждането на момченцето си с пост в Инстаграм. Името е нестандартно - Бран - на нас ни харесва.

Весела Бабинова и Владимир Зомбори

Вярваме в съдбата - Весела и Луиза, колеги и приятелки, раждат в един и същи ден. Толкова хубаво... Момиченцето на Весела се казва Йоана Зомбори.

Илиян Любомиров и Петя Дикова

Обявяват го по най-сладкия начин, раждането на второто им момченце. Във Фейсбук профила си поетът пише "Днес се роди нашият син Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда истински юнак 4140 г и 54 см. И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов, д-р Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ "Софиямед", които направиха раждането в тази извънредна ситуация леко и спокойно. Petya, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят."

 

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров

Мис България 2013-та стана майка на момченце - Матей, или както тя самата пише "5 букви, а изпълнени със смисъла на цял един нов свят за нас...


Веси Бонева и Явор Велчев-Яви

Певицата е майка за пръв път, а ангелското име на момченцето е Дариел, родил се на 30-ти септември. "Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо! По-щастливи не сме били!“

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.