Следва

Новите чанти на Кейт Мидълтън, catchy бранд на хоризонта

От клинове до палтата на Манго - стилът на Марго Роби заслужава да е модното ни вдъхновение през 2021 година

I'm gonna get dressed for success

All fashion преди 3 години

Давате ли си някакви новогодишни обещания за 2021? (Зад кадър ехти саркастичен смях). Като се има предвид какво ни сервира 2020-та, може би е най-добре да се откажем от амбициите за изучаване на руски език / усвояване на маратонско бягане / бляскаво финализиране на отдавна планиран проект. По-скоро нека се съсредоточим върху нещо постижимо, независимо какво предстои в идната година, нали? Като например - да черпим идеи от стила на Марго Роби.

Да, знаем, че вероятно не се задават много предстоящи дефилета по червени килими на хоризонта (но в момента самата Марго също няма). Така че, тук не става въпрос за копиране на външния вид на Роби от списъка, който представяме, а за улавяне палитрата от настроения, отразени в дрескода й. През последните няколко години актрисата от „Вълкът от Уолстрийт" и "Аз, Тоня и Мери Куин" се утвърждава като един от най-безстрашните и непредсказуеми образи на холивудската сцена. Защо да не вземем назаем малко от игривостта, изобилието и чистата радост от обличането и да ги овладеем сега?


Марго Роби за Куентин Тарантино, брака и въпроса, който мрази да й задават


Каквото и да носи Роби - било то пернатата рокля на Миу Миу, "пяната" на Родарте или рокля от висшата мода на Шанел (тя е посланик на френската модна къща) - тя винаги изглежда така, сякаш се забавлява. Макар и нежно привлечена от девствено-белите рокли, тя ги носи по ярък, забележителен и далеч не непорочен начин. Аксесоарите също са част от нейния арсенал, забележете шокиращите розови оперни ръкавици, които комбинира с черна рокля на Dries Van Noten за премиерата на Birds of Prey през 2020 г. Корсажите също са повтаряща се тема в гардероба й. Обърнете внимание колко безстрашно актрисата експлоатира всяка модна тема. Например, по време на турнето за пресата и премиерата през 2019 г. на „Имало едно време в Холивуд", виждаме Роби да пробавя смело от себе си към настроението на Шарън Тейт от 60-те. Колко смела трябва да е жената, която носи бял топ от туид на червения килим, но точно това прави Марго по-рано тази година, съчетавайки го с драматична пола пеплъм на Dries Van Noten. 

И ако това все още ви звучи прекалено като усилия и арсенал, помислете как Роби разчупва някои от модните постулати на 2020 г. много преди локдауна да удари. Плетени рокли, макси викториански яки, елегантни PJ комплекти и жилетки са част от нейния репертоар. На шоуто на Calvin Klein през 2018 г. тя носи специално ушит за нея блейзър с (както изглежда) абсолютно нищо под него.

Роби дори показва, че клиновете (очевидно Шанел) могат да бъдат част от висшата мода, като ги обединява с елегантни топове или ги носи под роклите си.  Вижте Роби и не се бойте да носите спортен аутфит под арко карирано палто - най-добрата тактика за отклоняване на вниманието. Плюс това, доказвайки, че тя все още е земната мадама, която се радва на вечер в небрежно бистро някъде из Манхатън, Роби смело посяга към уличната мода - вижте палтото в цвят Camel на Mango, в което бе облечена по-рано тази година.

Говорим за нея без заобикалки, защото тя е кралицата на кежуъл стила. Достатъчно е да се сетим за разрошените вълни в косите, разхвърляните кокчета, стегнатите до крайност опашки и разхлабените плитки (добавете ярки бижута, обици от полилеи и шалове около врата, ако искате да засилите драмата).  Всъщност, стилът на Марго може да е пътят към една много значима за идната година стил-революция, а именно: по-малко усилия, повече въздействие.

2018

"Твърде съм секси за радиото": Марго носи червена рокля на цветя, за да се появи в предаване на BBC Radio 2.

2018

"Покриване на талията" - преди всички останали да започнат да го правят, Роби носи блейзър (и нищо друго под него) на Calvin Klein 205W39NYC по време на седмицата на модата в Ню Йорк през 2018 г.

2018

Като посланик на Шанел, актрисата избира най-добрия аутфит на френската модна къща. Ето я на наградите на критиците през 2018 г.

2018

Няма да има награда за отгатналия на чий дизайнер е тази жилетка.

2018

Визията на Frothy Rodarte превръща в приказен момент премиерата на "Мери, кралицата на Шотландия" през 2018 година.

2018

Олд фешън туид: на повечето хич не им стои, но на Марго й залепва.

2018

От кутюр роклята на Шанел, която Роби носи на Оскарите през 2018 г., е направена от самия Карл Лагерфелд. Тя се разминава с наградата за най-добра актриса, но определено взема приза за най-добре облечена знаменитост.

2018

Перната Miu Miu в цвят розов руж за наградите SAG.

2019

Нещо против мощните рамене? За Бога! Това е Шанел (отново!). За BAFTA 2019.

2019

Елегантен ансамбъл Chanel за пресконференцията на Bombshell 2019.

2019

Цветът на мляко изобщо не пречи на бродерията, нито свободните плитки на Роби в Кан през 2019 г.

2019

Отново Кан през 2019 г., поводът - „Имало едно време в Холивуд", Марго впечатлява с разпознаваема рокля, декорирани панталони и туника, естествено, от Chanel.

2019

Големи ръкави и обемна коса. Роби се вписва перфектно в атмосферата на Шарън Тейт от 60-те в друга рокля на Chanel в Кан през 2019 г. Всъщност, май не се сещаме за друга жена, на която толкова да й отива бяло.  

2019

За премиерата на Bombshell през 2019 г. актрисата носи балонеста рокля в цлят лавандула на Giambattista Valli.

2019

Клиновете могат да бъдат луксозни: гост на модното шоу на Chanel.

2019

Доказателство, че жилетката може да е официална дреха, стига да я носим върху дантелен гащеризон.

2019

На премиерата на „Имало едно време в Холивуд" тя носи рокля в цвят охра на Оскар де ла Рента и сандали от Табита Симънс.

2019

Скромен бял Дерек Лам е запечатан на снимка от тура на „Имало едно време в Холивуд" през 2019 г.

2019

Открадваме идеята - семпъл комбинезон винаги е добро решение.

2019

Карамел, масло и бисквити: тази тоналност (роклята е на Mille) е достатъчно добра на вкус. 

2019

Палтото R13 с бунтарски принт добавя щипка елегантност към тренировъчния екип.

2019

Ето я и викторианската яка на Zoom!

2020

Страхотен микс на висша и стрийт мода. Марго балансира драматичната пола Dries Van Noten Peplum с бял потник.

2020

Парти сезон: цветните оперни ръкавици са неочаквано (и извънредно подходящо) допълнение към черната рокля.

2020

2020 г. е годината на белия костюм (виж Камала Харис). Роби носи Мара Хофман на премиерата на Bombshell.

2020

Роби "прочита" класическият тайор на Chanel по съвсем нов ночин, като го съчетава с къси панталони на шоуто за SS21.

2020

Може да е пълноправен член на A-списъка на големите имена в киното, но Роби все още си пада по уличната мода - мантото в цвят Camel е от Mango.

2020

Не сме напълно сигурни как да наречем цвета на тази рокля с шал на Proenza Schouler, но независимо от това, много ни харесва. 

2020

И пак Шанел, извънредно шантав, на наградите SAG 2020.

More All fashion