Следва

14 стил идеи от Големите, защото никак не знаем какво да облечем на празниците

Новите чанти на Кейт Мидълтън, catchy бранд на хоризонта

Стилистът на херцогинята на Кеймбридж с нов подход, не лош 

 

All fashion преди 3 години

Кейт Мидълтън се облича добре, макар и доста традиционно. На тънката й фигура всичко стои изящно, получава й се с цветовете и кройките, материите, повече от очевидно, всеки път са отлични. Дамата носи винаги еднаква прическа, класически ненатрапчив грим и общо взето, постига стил, който й приляга - и на нея като човек, и на позицията й в обществото.

Голяма роля в цялото това упражнение по публичност, при това премерена и елегантна, има личният стилист на Кейт - Джини Чедуик-Хили, отговорна за всичко, което виждаме. Включително за аксесоарите. И ако за Нейно Величество, кралицата на Великобритания Елизабет II знаем, че избира и носи чанти от един единствен производител, а именно английската марка Launer London, Кейт, с рамото на Джини, е категоричен фен на експериментите.  


Кейт Мидълтън с чанта Aspinal of London

Сред любимите й аксесоари, като визираме точно чантите в този случай, са сравнително демократичната марка Aspinal of London, по-луксозната Mulberry, и най-луксозната - Alexander McQueen. Напоследък обаче, Кейт все по.често се появява публично с чанти на бранда Métier. Сред тях си има и тотален фаворит - моделът Roma Mini.


Кралски дрескод: чантите на Кейт Мидълтън, 10-те й най-любими



Кейт Мидълтън с чантата на Métier - Roma Mini

Мелиса Морис, основателката на бранда, е родом от Филаделфия, но живее и твори в Лондон. И много държи чантите й, в които са вложени много часове ръчен труд, да не бъдат възприемани просто като поредния аксесоар, а като функционални и практични изделия със собствена философия. 


С чанта из залите на двореца - какво всъщност носи кралицата?


"Métier бе създадена за хора, които имат какво да кажат, но няма какво да доказват, - споделя тя в интервю за Vogue. - Те ценят великолепното качество и уникалния дизайн, а не едрите логотипи или сезонните тенденции. При това нашите клиентки до една са супер активни и заети жени."  

Една от "винаги заетите и активни жени" е например Никол Кидман - актрисата, също като Катрин, е голям фен на марката. При това не само в частно качество, но и на екран - например в сериала "Отмяната", който толкова нашумя в последните седмици, героинята на Кидман кръстосва цял Ню Йорк с най-различни модели Métier в ръце. В реалния живот актрисата обича да се появава с тях и на червения килим. 


Никол Кидман е с модела на Métier  - London Sergeant

Mètier са тук.

More All fashion