Следва

All I Want for Christmas Is You

"Cardi B пробва... "

Рап звездата танцува балет, играе баскетбол и какво ли още не

Celebrities преди 2 години

Тази година основно наблюдавахме живота на известните личности в Инстаграм. Социалната мрежа предприе редица промени по приложението, за да направи преживяването още по-"социално". Смело можем да твърдим, че Инстаграм изпревари Фейсбук и Туитър, като се превърна в най-предпочитаното "социално" пространство.

IGTV е една от най-новите опции на приложението и позволява на по-големите акаунти да качват видеа с продължителност до 1 час, но интересното не спира дотам. Следващото най-добро нещо, което Инстаграм предостави, е риалити шоу с Cardi B, което стартира на 17 декември.

Риалити шоу в Инстаграм? Да, точно така, и то с най-скандализиращата рап звезда. Новата поредица на Cardi B, озаглавена "Cardi Tries...", проследява звездата, която се потапя в дейности, които никога не е вършила досега. Рапърката се завръща в света на риалити телевизията, след като напусна шоуто "Love and hip-hop“ през 2016 г. В първия епизод наблюдаваме Cardi в пачка, изпълнявайки port des bras под ръководството на известната танцьорка и актриса Деби Алън, виждаме я как се учи да прави суши и го сервира в ресторант; влиза във фабрика за производство на перуки под прикритие и играе баскетбол. "Била ли си на балет преди?", пита Деби. "Преди бях стриптизьорка“, отговаря Карди, смеейки се.

Новата поредица е от осем епизода и е създадена от Facebook Messenger и Jesse Collins Entertainment. Всъщност е част от новата функция на Watch Together, където семейства и приятелите могат да гледат съдържаниетo заедно в реално време във Facebook Messenger и Instagram. "Cardi Tries..." дебютира нов епизод всеки четвъртък от днес до 4 февруари. Гледаме и се смеем тук.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...