Следва

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

All I Want for Christmas Is You

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about those presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
You know that all I want for Christmas is you
 

All About Life преди 3 години

Емблематичен и иновативен, наистина нежен HUAWEI Mate 40 Pro е почит към баланса и симетрията. Камера системата Space Ring ни представя нови възможности за опознаване на света и ние избрахме през обектива на най-новото устройство да сърханим едно красиво случване, което, както самият Mate 40 Pro, е почит към баланса и симетрията. 



Поводът е, че изпращаме Годината. Беше странна и статична, силна и слаба, самодостатъчна, смислена и не толкова, споделена и самотна... Новата ще е разчупена, модерна, танцувална, прекрасно гримирана, супер свежа, невероятно млада, самоуверена... убедени сме в това!

За да изпратим тази толкова различна година, екипът ни направи видео Коледна картичка. В нея има красива кошница с пожелания - за ВАС! Гримирайте очите, пуснете косите, раздвижете тялото, погледнете нагоре, вижте небето, красотата и великолепието наоколо. Животът е наистина чудо! Всеки миг, даден ни тук, е за това, да му се насладим! Да го уловим! Да го запазим! Ние го правим в екип, и с помощта този път на удивителния Huawei Mate 40 Pro, телефонът, който снима видео ТАКА!

В копродукцията ни участват:

Дари е Дарина Мавродиева, на 20, студент по Визуални изкуства и танцьор. Дойде по дънки, вързани с връзка, свежа и красива, остави се да я гримираме, да я накараме да ни посвири, да потанцува, да направи Коледата ни, каквато я искаме. "Благодаря ви за това преживяване. Беше страхотно и вълнуващо, включително и предвид обстоятелствата в момента; цяло приключение, което ме събра с много свежи и интересни хора. С леко притеснение първоначално, но и с хъс, беше забавно да създадем нещо магично, всичко мина толкова приятно и неусетно. През Новата година нека всички да бъдат много здрави, вдъхновени и щастливи, без да търсят причина!"

Крис Захариев, перфектно "въоръжен" с новия Huawei Mate 40 Pro, телефонът, който снима видео ТАКА!

"Обожавам такива непринудени проекти, вълнуват ме, приятно ми е. Да снимам грим беше доста извън зоната ми на комфорт, признавам си, но процесът беше забавен. И вие, и момичетата, сте супер! Цялото видео заснех с новия Huawei Mate 40 Pro с лекота в 4K, за да мога при монтажа, ако трябва, да прекадрирам и прекомпозирам заснетото, без да губя от качеството на картината. По време на снимките непрекъснато сменях между обективите на телефона, които и в този модел са разработени с водещата компания за оптика и апарати Leica. Естествено, всички те се справиха чудесно! С широката камера снимах голяма част от интериорните кадри, там, където исках да хвана модела в заобикалящата я среда. С нормалната 50 мегапикселова камера снимах процеса на гримиране, тъй като с още по-големия сензор, който как увеличават всеки път - не знам, фонът е по-размазан и прави кадрите да изглеждат както казват хората "по-кино". А със зуум камерата, която има 5 пъти оптично увеличение, заснех детайлите на използвания грим. Телефонът е побрал в елегантния си корпус всичките инструменти и функции, които преди години едвам биха се побрали в цяла раница с видео техника. И независимо дали снимам своите влог-приключения или нещо толкова странно за мен като грим, Huawei Mate 40 Pro остана верен партньор в екшъна".

Даниела Ценкова, топ-гриморът на LA BIOSTHETIQUE Paris, ексклузивно представени в салони Vogue Vision, в които гримирахме Дари:  "Благодаря за този приятен начин да кажем на 2020-та: Чао-чао, няма да ни липсваш! Затова, че изпращаме 2020 подобаващо дръзко и нахакано, каквато си е и тя самата. Може би ще си останем вкъщи за празниците, но пък и там е хубаво, даже по-хубаво, да сме красиви! Гримът е по-тежък, но много стилен. Очите са подчертани с Eyeshadow pen Cloudy Lilac, който се адаптира чудесно към всеки тип кожа. Опушеното черно е засилено в края на окото с помощта на Automatic Pencil for Eyes Black. Миглите изпъкват със спирала Perfect Volume Coffee. Блясъкът не липсва, все пак това е празничен грим - Highlighter Trio Gold е нежен, но добавя разкошно блинг-блинг усещане. Устните са наситено червени, за да ни е пивка и руйна цялата нова година. За тях използваме червилото Red Tulip M401. Бъдете красиви, заслужаваме това. Всеки ден!"


LA BIOSTHETIQUE Paris: 6 празнични сета - ИСКАМЕ ВСИЧКИТЕ!



And all the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing
I can hear those sleigh…

И ние чуваме шейната... Бъдете здрави и щастливи! Бъдете заедно! Бъдете красиви!

Целият ни проект, видеото и снимките, е заснет с новия Huawei Mate 40 Pro, техника, за която преди три години не можехме и да допуснем, че ще съществува. Благодарим на Vogue Vision Mitko Damov. Huawei и Крис Захариев са в Инстаграм.

Коледа Е!

More All About Life