Следва

Бременността не е причина да не се излегнеш по бикини на плажа - като Емили Р.

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02 

Astro преди 3 години

Астрологичните събития през 2021-ва предвещават една тиха и спокойна година за представителите на зодия Водолей. Марс, Сатурн и Уран ще премахнат напрежението от живота ви, като ви дадат по-голяма степен на свобода (която е изключително ценна за вас). Ще преживеете немалко неочаквани събития, но не толкова неочаквани, че да разклатят спокойната атмосфера, преобладаваща в живота ви. 

Любов

Годината се разделя на три големи периода, през които се обособяват различни влияния, поне по отношение на нюанса и интензивността на любовния ви живот. От началото на 2021-ва до 8-и април Юпитер ще извади наяве различни проблеми от миналото и ще помогне да ги разрешите. Може би ще се срещнете отново със стари любовници (просто да се сблъскате с тях, нищо повече) или настоящите ви партньори ще споделят тайни или случки, за които не предполагате. Златният период за любовния ви живот е между 8-и април и 11-и август. Тези четири месеца са най-доброто време да заявите и манифестирате любовта си, да направите предложение за брак или да планирате годеж, сватба или кръщене. Скоро няма да имате такъв благоприятен момент, така че е най-добре да се възползвате напълно от него. Краят на годината ще е по-спокоен - тогава е добре да планирате меден месец или друг повод, в който просто да се наслаждаване на компанията на любимия човек.

Най-съвместимите зодии за Водолеите през 2021-ва са: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие сте считани за гения на зодиака, за когото е много важно да има свобода и разбиране. Искате да изобретявате и творите, да се чувствате спокойно и всеки момент да е подходящ за ново приключение. Затова тези знаци са добри за вас, особено Овена и Стрелеца.

Знайте, че колкото и нещата да вървят чудесно в любовния живот през 2021-ва, приятелските ви отношения няма да са особено сполучливи още от началото на годината. Някои от приятелите ви просто вече не отговарят на начина, по който сте се развили, и връзката ви с тях започва да избледнява - това не е страшен или драматичен процес. За ваше добро е нужно да имате само такива хора около себе си, с които сте в пълна хармония.

Пари и кариера

Професионалният ви живот ще се развие доста през 2021-ва. Поредица от възможности ще се появи  пред вас, особено през първата половина на годината. Ако искате да работите на свободна практика, 2021 е идеален момент за това: ще имате нужните оптимизъм, ентусиазъм и енергия за добро представяне в работата. Ще бъдете високоценени от шефовете и колегите си, а ако си търсите работа, действайте по този въпрос около юни, когато 10-и дом (дома на работата и кариерата) се управлява от Юпитер - тогава ще имате всички шансове да намерите това, което търсите. Присъствието на Сатурн в 11-и дом  (към края на годината) също ще помогне да действате зряло и отговорно. 

През идната година има сериозни изгледи да забогатеете, но не трябва парите да са крайна цел. Вие сте уравновесени хора, които знаят как да правят разлика между желанието и вманиачаването, така че не е в природата ви да правите големи жертви за пари и богатство. Като цяло няма да можете да се оплаквате от финансовото си състояние през 2021-ва. Издигането в кариерата или намирането на нова работа ще осигури всички пари, от които се нуждаете. Има само една "червена светлина" в картинката и тя е, че финансовият живот е под влиянието на Нептун тази година и трябва да бъдете много внимателни с бизнеса и партньорствата и какво инициирате в тях. Юпитер става ретрограден от април до август, период, в който трябва да подобрите професионалните си умения, за да завършите своите кариерни проекти и цели. 

Здраве

През 2021-ва имате всички шансове да се радвате на отлична физическа форма, поне през първите шест месеца на годината - можете да се възползвате максимално от ефектите на всяка терапия, диета и спортна програма. Този период, първата половина на годината, носи лек риск от напълняване, именно защото се характеризира с излишък на положителна енергия, която понякога се "натрупва" в нас под формата на излишно тегло. От края на юли до декември тонусът и жизнеността ви ще са малко по-ниски, но няма да имате никакви здравословни проблеми.

Диета, бедна на мазнини, и свързана с редовни упражнения са двете основни условия за предотвратяване на проблеми с кръвообращението. Планирането на диета и програма за физически упражнения е лесна задача за вас, благодарение на спокойното и рационално мислене, което притежавате. Физическата активност е важна за вас, като особено цените индивидуалните спортове като плуване, бокс и атлетика. Практикувайте ги!

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro