Следва

Woven Leather G(loves)

14 стил идеи от Големите, защото никак не знаем какво да облечем на празниците

It's beginning to look a lot like not-knowing-what-to-wear-anymore

All fashion преди 3 години

Всичко, свързано с празниците, изглежда различно тази година. Почти всички ще прекараме идните седмици вкъщи с нищо ново и почти нищо увлекателно около себе си, а не в раздвижена градска обстановка или на готина ски почивка. Не можем да идем на кънки, липсва ни дори онова напрегнато пазаруване в последния момент, празничните концерти, големите семейни събирания... Всичко това ще заменим с много гледане на филми и време, прекарано по пижама (тоест нищо ново). Какво да носим, ​​за да отпразнуваме момента, е въпросът. По това време миналата година мечтаехме за блестящите вечерни обувки, пищни бижута и коктейлни рокли, но тази година вместо това дизайнерите предлагат уютни модни изделия, луксозни комплекти, пижами и меки одеяла за Коледната и Новогодишната нощ. Дори не сме си представяли, че ще напишем подобно изречение...  

Показваме 14 стайлинга, които ще пристигнат в магазините през пролетта или лятото на следващата година, но именно от тях черпим вдъхновение и отговор на въпроса "Какво да облека сега..." Колекциите на именно тези луксозни брандове отразяват настоящата реалност и понеже мислим креативно, успяваме да си създадем представа каква да е празничната ни стилистика до края на годината. Jil Sander, Lucie и Luke Meier предлагат да носим пижама с голямо колие и изрязани сандали например; комбинацията дълга пола и кроп топ на Brock Collection напомнят на дълга рокля пуловер, с каквато бихме се издокарали с кеф, а за Saint Laurent, Антъни Вакарело комбинира изящна парти блуза с пера, с което така или иначе носим цяла година, а именно клин.


Чантите на Пролет/Лято 2021 - най-модерното от модерното


Тези лесни комбинации  приповдигат настроението и вдъхват поне малко празничен дух, а накрая може и да решим просто да навлечем един суитчър - кой знае. Все пак, няма по-добър повод от сега да намерим радост в красивото обличане, защото то много ни липсва. Както изтъква Vogue редакторът Лин Йегер: "стремежът към красотата, при толкова натрупани отегчение и яд, никога не е бил по-силен, отколкото когато водим тежки битки“. В галерията ни горе са потенциалните тазгодишни празнични тоалети, разглеждаме, и дилемата започва да се разрешава... 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.