Следва

Who is he: Луис Басуалдо, учителят на принц Чарлз по флиртуване

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

РИБИ 20.02 - 20.03 

Astro преди 3 години

2021-ва ще бъде добра година за Рибите в не един или два аспекта. Трябва да сте изключително благодарни на Юпитер, защото Късметлийската планета ще направи МНОГО за вас! Краят на тази година се увенчава с много добро материално и духовно положение, което прави идната подходяща година за професионално и личностно развитие. 

Ще получавате това, което искате, защото при вас няма изглед за големи препятствия или неблагоприятни разположения на планетите. Управляващият ви Нептун ще помага да постигате успехи чрез изразяване на емоциите си, чрез талант и креативност, страхотни идеи и широка инициативност. Първата част на 2021-ва е благоприятна за интелектуални дейности (особено хуманитарни), комуникация, изчисления, преговори, доказателства, изпити и интервюта. 

Любов

Сред целия зодиак вие сте една от най-късметлийските зодии, стане ли дума за любов през 2021-ва. Много от представителите на знака сте опитали сладките плодове на любовта още през тази година, особено през първата й част и сега тази романтична еволюция ще продължи, и то с повишена интензивност, започвайки от 11-и август, когато Юпитер влиза в 7-и дом (дома на партньорствата и брака).

Топъл разговор или шанс да рестартирате или подобрите сегашна връзка ще се появи в началото на юни, което ще бъде много специално и оптимистично преживяване. В началото на лятото ще дойдат няколко емоционално натоварващи седмици, пълни със събития, които все пак може да ви зарадват и след това нещата ще бъдат по-спокойни и по-лесни. Положителен аспект на тези астрологични особености е безвъзмездна подкрепа от страна на истински приятели (от която вие постоянно се нуждаете и очаквате).

С преминаването на Юпитер в 7-ия ви дом, е много възможно да намерите своята сродна душа или, ако вече имате партньор, да предприемете важни стъпки за консолидиране на връзката си: годеж, сватба, може би дори дете. Както всички знаем, връзките, създадени сега от вас, са дълготрайни и 2021-ва е добра година за укрепване на подобни силни отношения, включително и приятелски. Най-съвместимите зодии с мечтателните Риби са: Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие искате безкрайна любов, романтични сте и не без основание сте смятани за едни от най-любвеобилните представители на зодиака. Когато търсите своята сродна душа и искате качествени взаимни чувства, трябва да вземете предвид общите неща между вас и потенциалния ви партньор.

Пари и кариера

Що се отнася до парите, ще сте добре уредени и спокойни през идната година. Ще можете да увеличите притежанията си, да инвестирате в недвижими имоти или дори да закупите мечтан дом, ако все още не сте го направили. 2021-ва ще бъде период с много приключения и много препятствия, които успешно ще преодолеете. Отношенията с шефове и колеги може да са по-проблематични, заради което трябва да действате умело, спокойно и дори небрежно.

Опитайте да въведете ред в организацията на документи, договори и банкови сметки, но вложете много внимание! Влиянието на Нептун ще ви кара да мислите, че намирате финансови възможности там, където няма такива. Ситуацията обаче ще се балансира от Сатурн, който позволява да коригирате грешките си, когато е необходимо. Реализмът трябва да е най-голямата ви цел (защото, всички знаем, не сте най-големите реалисти), но поне вроденият ви здрав разум ще помага да предотвратите евентуални бъдещи проблеми, ако обръщате внимание на детайлите.

Между април и юли ви очаква много работа: притискащи крайни сроковете и ситуации, в които да докажете своите лидерски дух, способност за вземане на решения, смелост, хладнокръвност, бързи реакции и състезателни умения. Едва след първия триместър на годината вашите усилия и постоянна работа ще бъдат разпознавани и оценявани. Не се очертава да променяте професионалната си дейност през тази година. Съсредоточете се върху един или два проекта и се мобилизирайте само в тази посока без да се разпилявате. Ще бъдете мотивирани от своите настоящи професионални постижения, може би от повишение или възможности за пътуване по работа.

Ако имате възможност да инвестирате в недвижими имоти - къщи или земя - ще спечелите немалка сума пари. През последните седем години Уран преминаваше през 2-рия дом на Рибите (дома на труда, парите и собствеността) - досега имахте склонността да поемате финансови рискове, да постигате не дотам добри резултати и да намирате нестандартни методи за печелене на пари, които за жалост невинаги са сигурни. Сега ще обръщате внимание на детайлите и паметта ви ще функционира отлично. Изградете навика по-често да проверявате какво и как сте направили, така че възможността за грешки да е намалена до минимум.

Здраве

Вие ще сте един от разглезените знаци на зодиака от гледна точка на здравето през 2021-ва, защото Юпитер е в 6-ия ви дом (дома на здравето) и оказва положително влияние върху функционирането на организма и психическото ви състояние. Единственият риск, който носи този астрален аспект, е напълняване. Експанзивната планета понякога ни тласка към излишъци, което в здравословен аспект може да доведе до няколко излишни килограма. Но имаме друга, по-добра новина, свързана с Нептун, управляващата ви планета. Позиционира се в 12-и дом (дома на знака ви), което носи допълнителна сила и подчертава вашите природни способности: чувствителност, въображение, алтруизъм.

Най-добрият момент за здравето и тялото ви през 2021-ва е периодът между февруари и март, а също и в средата на лятото, когато ще се радвате на мускулен тонус и върхово енергийно ниво. Рибите сте такъв знак, че в един момент може да вземете решението да започнете диета, а още в следващата секунда да изядете половин килограм сладкиши - склонни сте да правите точно обратното на това, което сте планирали. Притежавайки идеалистичен характер, вие се изкушавате от модни диети и добавки за отслабване, които обещават бърза загуба на тегло, без да се налагат промени в редовната диета, но противно на това, имате чувствителен организъм и трябва да балансирате начина си на живот с достатъчно физическо натоварване. За да не се отказвате от започнатата диета, съветваме да използвате въображението си и постоянно да визуализирате начина, по който ще изглеждате, след като я завършите.

More from View Sofia

Позиция на екипа на "Откраднат живот" за "побоя" над Диана Димитрова: 31 х пълно поименно единодушие

Celebrities преди 1 година

Ако не ставаше дума за изключително важната, нетърпяща никакво отлагане тема за насилието над жени, вероятно не бихме обръщали повече внимание на този казус, главно поради неприятното и нечисто естество на междуличностната драма на двама души. Но с оглед невероятно фината и важна граница между допустимо и недопустимо, жертва и насилник, морално и неморално, публикуваме позицията на екипа на филма, от чиято снимачна площадка тръгна скандала, макар и с петгодишно закъснение >>>   

More Astro