Следва

Коледни чудеса: един бездомен мъж Преди и След, и как промяната събира семейства

Барак Обама слуша Travis Scott , Megan Thee Stallion и какво още

Плейлистът на Барак Обама за 2020 е супер!

Celebrities преди 3 години

В края на COVID годината, изпълнена с тревожност и несигурност, взимаме пример от бившия президент на САЩ и се поклащаме в ритъм на любими парчета за 2020-та. Разгледахме плейлиста на Барак Обама за 2020, еми, много е свеж!


Кои са тези луди млади?


 

via GIPHY

Както обикновено тазгодишният списък на Обама “Песни на годината“ е доста разнообразна селекция, включваща парчета на Megan Thee Stallion, Фийби Бриджърс и Боб Дилън. Дуа Липа, Джен Айко, Травис Скот, Джей Хъс, Wizkid, Мак Милър, Waxahatchee и други също получават място в плейлиста. 

Да попаднеш в списъка на бившия президент на САЩ, по какъвто и да е повод, си е кеф, сигурни сме. Този "печат за одобрение" се счита за добър показател, и съответно Megan Thee Stallion побърза да откликне с думите “Истински президентски работи!“

Рапърката е специално призната за своя ремикс “Savage”, с участието на Бионсе, докато песента “Kyoto” на Фийби Бриджърс е откроена като президентски фаворит. Признаваме, че
плейлистът на бившия държавен глава на САЩ а е доста модерен, осъзнаваме, че и ние случаме каквото Барак слуша! 

via GIPHY

Имаме само един въпрос към Обама: къде точно е пандемичния шедьовър на Cardi B “WAP”?!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.