Следва

Fashion Starter: Ашли Греъм - 7 days, 7 outfits

The Mountains are Calling: The North Face X Gucci

На къмпинг в Gucci X The North Face? Окей.

All fashion преди 3 години

След лекия teaser през септември за колаборация, вчера Gucci и The North Face най-после обявиха своята колаборативна колекция и кампания, която празнува приключенския нюх, изследователството и преоткриването на себе си чрез пътуване. Резултатът - туристите никога не са изглеждали по-добре.

Колекцията е ода към природата, включвайки ready-to-wear дрехи за мъже и жени като подплатени палта от гъши пера, ветровки, удобни плетива, гащеризони и изискани боулинг комплекти от копринен кепър (защото какво друго да облечем за поход в планината?), както и много аксесоари, обувки и оборудване за планинари като палатки и спални чували.

Алесандро Микеле е почитател на The North Face от десетилетия насам. Връхните облекла в колекцията са вдъхновени изцяло на оригиналния дизайн на бранда от 70-те години и се отличават с ярки цветове и няколко флорални щампи, създадени специално за колаборацията.

Седемдесетарската тема е заснета в рекламната кампания за колекцията от фотографа Даниел Ший. Моделите се намират в Алпите и са облечени като супер фешън туристи, които изследват живописните планини и реки, къмпингуват, карат каяк и се забавляват около лагерен огън на фона на песента “Bad Moon Rising” на Creedence Clearwater Revival.

Тази колаборация е първото парньорство на Микеле с друга марка, откакто поема Gucci през 2015г. Междувременно, The North Face натрупва доста опит и модни качества през последните няколко години с предишни колаборации с Supreme, Junya Watanabe и, наскоро, Maison Margiela.

Очаква се колекцията да дебютира в pop-up магазин в Пекин на 29-и декември, а през януари ще бъде достъпна и в други краища на света.

More All fashion