Седмичен ХОРОСКОП - 28.12 - 03.01

Astro преди 3 години

2021-ва е почти тук и космическата прогноза за тази седмица е изпълнена с приповдигнати вибрации в чест на Новата година! На 27-и Слънцето (планетата на жизнената сила) се свързва с Уран (планетата на колективния прогрес), което ни вълнува, защото предпоставя промяна и дава проблясъци на прозрение за това, което предстои. Интуицията ни ще е висока, затова трябва да вземем под внимание всички мисли и чувства, които се появяват сега.

След това, на 29-и, предстои великолепно Пълнолуние в Рак. Знакът на дома, управляван от Луната, е "мястото", в което тя може да бъде най-щедра и умиротворяваща. Това ще е чудесен ден за уютно време, прекарано с хората, които обичаме, или да подадем ръка за помощ на нуждаещите се.

Трябва да внимаваме с харченето на пари или преяждането на 30-ти, когато Венера се слива с мистичния Нептун, което кара всичко да се "замъглява". Същевременно Меркурий прави аспект с Нептун на 1-ви, което ни помага да се настроим мечтателно и творчески (и например да измислим всичките си цели за 2021-ва). Lets get started! 

Хороскоп

Още от Astro