Следва

2020: любими цитати от любими хора

Кой е НАЙ-КРАСИВИЯТ българин за 2020-та?

"Красотата е обещание за щастие" -Стендал 

Celebrities преди 3 години

Многообразната селекция на класацията Топ 50 на най-красивите българи за 2020-та година   създадохме под наслов "красиви в душата, лика и действията си" и през целия декември се вълнувахме да видим кой, според вас, е най-красивият българин в душата, лика и действията си тази година...

31-ви декември е винаги особен ден, в който затихваме преди нещо вълнуващо, затова в тези няколко часа, в които гледаме назад към годината, в които се сбогуваме с нея, обявяваме името на човека, който получи най-много гласове, който е най-красивият българин за 2020-та, а именно:

Невяна Владинова! С цели 50.17%, зад които, предполагаме, стоят още много грациозни жени, красиви колкото Невяна, тя оглавява класацията ни - честито!

Това нежно създание, една от най-талантливите ни грации, остави спортната си карирера - включваща немалко Гран При, Световни и Европейски участия - днес е втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. Знаем, че желанието й е да е винаги в сферата на любимия спорт, амбицията й е не по-малка от винаги, усмивката също, успехите, надяваме се, предстои да се увеличават.


На второ място се нарежда Цуро, който през голяма част от времето водеше значително и реално това забавно и любимо на младите момче събира 20.36%, което пак е супер!

Цветослав Цонев - Цуро е един от най-популярните български влогъри, последователите му наброяват повече от 225 хиляди и с основание, защото по-забавен и автентичен от него, просто няма. Преди време той издава дебютната си книга “Блендер“, която разказва въображаеми и реални случки от живота под формата на комикс. Цуро ни заразява с характерния си хумор от вече 10 години и признаваме, че често си пускаме Цуро в лоши дни.


Следва го тази стилна дама, Сийка Милева, с 6.3%.

Говорителят на главния прокурор е най-стилната жена на българския хоризонт тази година. Правист е, както никой от семейството си, обича да тича, неприятно й е пред камера, гримира се сама и се кълне във водата с джинджифил сутрин. Ами, да, всичко се навързва - идеалната фигура и стилът й са продукт на съзнателна грижа за себе си, а и е зодия Лъв. Винаги с чудесни бижута, опушени очи и въздействаща реч - радваме се да е в полезрението ни.


На четвърто място е слънчевият Едмонд Назарян с 4.32%.

Едно момче, което си носи титлата победител по наследство. Голямо сърце и много силен дух, така можем да опишем сина на Армен Назарян, който печели титлата в категорията до 55 кг в класически стил борба на Европейското първенство в Рим. Едмонд е само на 18 години, а това далеч не е неговата първа победа в спорта. През ноември месец влиза и в списъка на "Достойните българи“. Много го харесваме.


И челната петица се затваря с още едно младо женско присъствие, моделът Анна Георгиева, събрала 1.72% от всички гласове.

Анна е страхотно красива дама, с която обичаме да снимаме, но повече обичаме да се радваме на хубостта й. Професионален модел, изключително светла и усмихната, типично по български красива. Виждаме я често във фотосесии на модни брандове, а от днес и в класацията ни за най-красиви българи, защото чарът и професионализмът са трайно постижение! Анна е модел на Intermodels.

Благодарим на Аделина Радева, Александър Морфов, Александър Сираков, Анна Георгиева, Божидар Симеонов - Bozko, Боряна Джамбазова, Виктор Димитров, Виктория Георгиева, Владимир Груев, Георги Горгоров - Gorg On, Георги Момеков, Гергана Малкоданска, Грета Желева, Гюлсим Али, Димитрина Германова, Димитър Златанов, Ева Кикерезова, Едмонд Назарян, Елена Сиракова, Елиа Недков, Ивайло Христов, Ивелина Чоева, Иво Димчев, Илияна Стоилова и Йоан Колев - Wind2Win, Кико Дончев, Коста Каракашян, Кристина Костова, Лиляна Станаилова, Мария Бакалова, Мария Оряшкова, Мартина Апостолова, Невяна Владинова, Никола Абаджиев, Николай Младенов, Николаос Цитиридис, Нора Шопова, Пейчо Кънев, Ралица Паскалева, Рая Пеева, Реми Тоин, Рут Колева, Рушен Видинлиев, Сийка Милева, Стефан Шиников, Стефани и Габриела Стоеви, Теодора-Косара Попова, Тервел Пулев, Цветана Пиронкова, Цветослав Цонев - Цуро за красотата, добротата и поводите за гордост, с които направиха годината поне малко магическа и много усмихната. Както винаги, пожелаваме си за 2021-ва още толкова красота и добрина, каквито носят ТЕЗИ хора! 

В началото на мечтаната 2021-ва очаквайте ексклузивно интервю с най-красивата българка - Невяна Владинова!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.