Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Настъпи януари на 2021-ва, така че се приготвяме да превърнем първата страница в красива глава от книгата на живота си! Вече забелязваме колко различна изглежда тази година от миналата.

Годината започва с няколко важни планетни промени! На 6-и януари страстният Марс най-накрая оставя Овена и влиза в Телец: Марс беше в Овен от юни 2020-та, така че тази промяна със сигурност ще разклати нещата. По време на този транзит ще вземаме решения бавно и обмислено, тъй като търпението и критичното мислене имат предимство пред импулсивността.

Въпреки това, след като настроим целите си, ще се придържаме към тях дългосрочно. На 8-и януари комуникативният Меркурий влиза в социалния и ексцентричен Водолей, насърчавайки прогресивното мислене и екстровертната комуникация. Също така, романтичната Венера влиза в амбициозния, отдаден Козирог, насърчавайки ни да полагаме повече усилия в любовния живот, и да имаме амбиция за постигане на висок статут в очите на половинката си. 

Около до 13-и януари ще получим специална енергия от Новолунието в Козирог, защото това ще е момент на дълбоко размишление и философско мислене, което освобождава от миналото и дава необходимия тласък за постигане на целите ни. Всичко, което започнем под тази нова луна, е потенциален успех! Въпреки това енергията определено ще бъде напрегната, благодарение на Марс, образуващ квадрат със строгия Сатурн. Това може да забави нещата и да доведе до разочароващи препятствия и предизвикателства, но ще бъдем търпеливи и ще си напомняме, че е по-добре нещата да се случат по-късно, отколкото никога. На 13-и януари Венера формира тригон с иновативния Уран, което може да предизвика романтична връзка или красиво ново приятелство с някой уникален човек.

Животът става все по-интензивен с напредването на месеца. До 17-и януари експанзивният Юпитер и непредсказуемият Уран ще оформят квадрат, инициирайки изненади и неочаквани обрати, които ще изпратят ударни вълни на всички от зодиака. И след като Слънцето навлезе във визионерския и прогресивен Водолей на 19-и януари, нещата стават още по-шантави. На 20-и януари Марс и Уран ще образуват съвместна връзка в Телец, докосвайки желанието ни за свобода и ще ни подтикнат да се освободим от всякакви ограничения.

И последно: Пълнолунието в Лъв на 29-и ще донесе сила, креативност и страст, носейки възможност за по-дълбока връзка с артистичното ни Аз. Тази мощна лунация бързо е последвана от ретрограден Меркурий във Водолей на 30-и януари, с който ще влезем във февруари със странна и тревожна нота... Но междувременно се наслаждаваме на динамиката и непредсказуемостта, които януари предвещава!

Хороскоп

Още от Astro