Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Попитайте се какво още не сте зачеркнали от списъка си със задачи за 2020-ta и го направете! Слънцето е в Козирог и сега е идеално време да започнете да работите по личните си проекти и онези професионални задачи, които все отлагате. А след това ще можете най-после да се отпуснете и да се забавлявате.

Докато Марс, управляващата ви планета, напуска Телеца на 8-и януари, темпото ще се забави значително. Въпреки че може да ви е много скучно, използвайте този застой, за да помислите за важните неща в живота си и как можете да ги подредите по най-добрия начин. Хубавото на вашия знак е, че никога не се отказвате. Дори когато си мислите, че сте се наситили, нещо ви кара да продължите.

Любящата Венера се свързва с огнения Марс на 9-и, което ви кара да искате да "спечелите“ в сферите на любовта и парите. Може да успеете да изпреварите другите хора и да се издигнете до върха, но как да се обявите за победител в категории като тези? Знайте, че балансът е ключът към върха.

Слънцето навлиза във въздушния Водолей на 19-и януари, призовавайки ви да се свържете отново със света. Загубили ли сте връзка с някого, с когото сте били близки? Или може би сте искали да се срещнете с някого, който ви е привлякъл вниманието. Тази социална енергия е идеална за поемане на инициатива и увеличаване на вашия приятелски кръг.

Хороскоп

Още от Astro