Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Слънцето е във вашия самодисциплиниран знак,  така че всъщност ще се чувствате чудесно в началото на новата година. Ще ви зарадваме с новината, че скоро със сигурност ще достигнете ниво на успех, за което винаги сте мечтали.

Комуникативният Меркурий се свързва с вашия владетел Сатурн на 9-и януари, повишавайки нивото на критично мислене. Никой не взима по-качествени решения от вас, което ще помогне да достигнете до някои така необходими заключения в различни области на живота си. Ако напоследък сте се чувствали нестабилни, сега е моментът да се съберете и да блеснете.

Новолунието във вашия амбициозен знак на 13-и е подходящ момент да хвърлите един поглед на трудностите пред себе си и да решите по кой маршрут искате да поемете, за да ги преодолеете. Няма съмнение, че ви предстоят някои предизвикателства през останалата част от месеца, но тази лунация е оптимистична и повишаваща шанса да успеете.

Когато Слънцето навлесе в свободолюбивия Водолей (по същото време, в което се свързва със Сатурн, на 23-и януари) няма да се чувствате никак добре. Свикнали сте да правите нещата по един начин, но сега ще трябва да свикнете с нещо ново. Това не е лошо. Просто е различно. Приемете странностите и новостите с отворени обятия. 

Хороскоп

Още от Astro