Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Когато на 8-и януари комуникативният Меркурий влезе във вашия иновативен знак, ще сте в настроение да експериментирате. Купете си нещо, което нямате, изтеглете си най-новите видеоигри, тествайте интригуващ софтуер или се свързвайте с приятели и семейство, използвайки най-новата социална мрежа.

Управляващият ви Уран приключва ретроградния си период на 14-и, призовавайки ви да бъдете отворени за промяна. Като един от най-перспективните знаци, вие сте такива по принцип, но фактът, че сте фиксиран знак, съчетан с присъствието на енергията на упорития Телец (Уран ще се позиционира в него) може да доведе до неуспехи. Така че, да кажем, че все пак ще се радвате на промяна, само че без обичайния ентусиазъм.

Слънцето излиза от строгия Козирог и влиза във вашия бунтовен знак на 19-и януари и (освен че скоро ще празнувате рожден ден) ще се чувствате в свои води. Можем спокойно да кажем, че няма да има никой друг като вас, а вие ще искате да споделите своята уникалност със света! 

Комуникативният Меркурий навлиза в първия си ретрограден цикъл за годината, докато е във вашия знак, на 13-и, което може да доведе до сериозно разочарование. 

Хороскоп

Още от Astro