Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Със Слънцето в упорития Козирог в началото на месеца, най-накрая можете да завършите някои от онези проекти, които напоследък ви притесняват. Ще можете да обрърнете голямо внимание на детайлите, което ще помогне да свършите качествена работа и ще ви постави една крачка по-близо до успеха, който желаете и заслужавате.

Когато обаче на 6-и януари напористият Марс се сдвои със земния Телеци, ще сте готови да поспрете и да сте по-търпеливи.

Вълнуващото Новолуние в Лъв на 13-и предвещава нещо, което да очаквате с нетърпение, но егото може да ви попречи да му се насладите напълно. Ще сте в центъра на вниманието, но може да не получите овациите, които смятате, че заслужавате. И това е добре, Рибки. Да споделяте сцена с други хора също е забавно.

Меркурий става ретрограден във Водолей на 30-и януари, предизвиквайки някои от вашите дългогодишни вярвания и мнения. Докато преживявате нещо, което може да бъде наречено криза на идентичността, опитайте се да запазите ума си отворен. Превърнете аргументите във възможности да научите нещо ново, без да подценявате никого. 

Хороскоп

Още от Astro