Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Слънцето е в стабилния знак на Козирога, така че със сигурнсост усещате отговорната енергия във въздуха. Ако са останали несвършени неща от миналата година, сега е подходящ момент да наваксате. Опитайте се да обърнете внимание на организационните си умения и чистотата в дома. Може би сте се поотпуснали по време на празничните дни...

Мощният Марс влиза във вашия знак на 6-и януари, така че нещата ще бъдат спокойни, но съветваме да изисквате уважението на другите и тяхното пълно внимание. В момента финансите ви са на фокус. Не бъдете твърде упорити, вслушвайте се в другите, защото те биха могли да помогнат в подобряването на крайния резултат.

Управляващата ви Венера се свързва с агресивения Марс на 9-ти, създавайки привлекателен баланс в живота ви. Ще получавате това, което искате, по познатия ви начин - просто бъдете директни, но не прекалено напористи.

На 14-и мислещият Уран става директен (неретрограден) във вашия знак, създавайки интересен микс от стари и нови мисли. Ще сте по-отворени за нови идеи и перспективи, но все пак ще искате да се придържате към собственото си мнение. Разговорите с хора с различни житейски преживявания ще са много смислени и важни за вас в момента.

 

Хороскоп

Още от Astro