Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

През този месец Слънцето е в Козирог, което означава, че започвате новата година по отговорен и разумен начин, точно във ваш стил! Поставете целите си високо сега, Деви, а по-късно през годината ще можете да се похвалите с невероятните си постижения!

Месецът започва с агресивния Марс на трон, тоест в Овен, но съвсем скоро, на 6-и януари, навлиза в упорития Телец. През следващите няколко седмици комуникацията ще ви се стори трудна, защото щом си наумите нещо, никой не може да ви се противопостави. Знаем, че сте отворени към чуждите перспективи, но нека бъдем честни - те рядко оказват влияние върху вас.

Новолунието в земния Козирог на 13-и януари ще ви напомни, че можете да постигнете много през година: използвайте тази енергия, за да постигнете намеренията си през останалата част от месеца и през 2021-ва. Надарени сте с голямо количество решителност, чрез която сте способни да постигнете невероятни неща, стига да сте правилно настроени за това.

Първият ретрограден Меркурий за годината започва на 30-и януари, когато планетата навлиза в непредсказуемия Водолей. Няма да можете да разчитате на технологиите през следващите седмици, но ще имате голям успех в намирането на алтернативни начини за справяне с непредвидени премеждия. 

Хороскоп

Още от Astro