Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Управляващата ви Венера, владетелка на любовта и парите, е в спонтанния Стрелец в началото на месеца. Вселената очаква да вземете някои бързи решения в тези две области на живота си. Поемането на големи рискове или ще ви се отплати в огромна степен, или ще загубите всичко. При всички случаи първата седмица на януари не е време за умереност.

На 8-и януари Венера се премества в стабилния Козирог, като ви помага да си върнете някои от нещата, които сте загубили и рискували, най-вече баланса. Ще искате най-доброто в живота и ще сте готови да работите усилено през останалата част от месеца, за да го получите (обратно).

Ще се разсейвате лесно по време на тригона Венера-Уран на 13-и и този аспект наистина ще ви предизвика да мислите за това, което е важно за вас. Толкова ли е скучна настоящата ви рутина, че обмисляте цялостен ремонт? Наистина ли сте готови да рискувате всичко по прищявка? Правите някои луди неща в името на любовта или търсенето на богатство - помислете за тях, заслужават ли си?

Ще станете по-малко отговорни, когато Слънцето остави разумния Козирог и се премести в ексцентричния Водолей на 19-и, но за сметка на това ще прегърнете оригиналността във всичките й форми. Ако нещо е различно от всичко останало, то автоматично ще ви привлича. Да вървите по най-необичайния път не винаги е продуктивно, но обикновено е забавно. 

Хороскоп

Още от Astro