Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Тъй като мощният Марс, вашият съуправител, оставя страстния Овен и се премества в Телец на 6-и януари, ще изпитате промяна в темпото, с което живеете. Знаем, че липсата на вълнение ви дразни, но не се оплаквайте. 

Слънцето се свързва с Плутон, другия ви съуправител, на 14-и, давайки ви силата, която винаги сте желали да имате. Хубаво е да имате пълен контрол над нещата, но не позволявайте това да е водещата ви мотивация. Въпреки че сега отговаряте за собствената си съдба, това няма да продължи вечно. 

Пълнолунието в огнения Лъв на 28-и януари е вълнуващо и малко непредсказуемо за вас събитие. Помнете, че когато едно нещо свърши, започва друго и то неочаквано. Опитайте се да нямате никакви очаквания по време на тази непредсказуема лунация.

Съединението Венера-Плутон в същия ден увеличава желанието ви за любов и страст. Обикновено не сте емоционално нуждаещи се, така че този аспект може да ви изкара извън релси. Намерете здравословно разсейване, за да не мислите за нещата, които искате, но нямате. 

Хороскоп

Още от Astro