Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Венера, планетата на любовта и парите, е във вашия динамичен знак в началото на месеца. В първата седмица на януари лесно ще се сприятелявате (и ще откривате потенциални нови любовни партньори), а финансовото ви положение ще е доста положително и спокойно. Само не давайте пари назаем.

Венера напуска Скорпион и влиза в по-сериозния земен Козирог на 8-и януари, което ви прави малко по-строги по отношение на любовните и финансовите въпроси. Усилената работа в тези сфери сега ще се отплати повече от винаги.

Меркурий се свързва с управляващия ви Юпитер в ентусиазирания  Овен на 11-и, носейки добри, но напълно неочаквани новини. Проверявайте редовно социалните мрежи за публикация, в която сте тагнати, или следете съобщенията си, за да сте сигурни, че не сте пропуснали нещо важно. 

Квадратът Марс-Юпитер на 23-и януари ще ви даде енергия да стартирате някои нови проекти, но трябва да обърне внимание на детайлите, за да не изпуснете възможността. За щастие вие сте възприемани като авторитетна фигура, така че не би трябвало да имате проблеми да накарате другите да ви помогнат във важни начинания. 

Хороскоп

Още от Astro