Следва

Инвестицията в бижу - как, в какво и защо, споделя Софи Биле Брах

Work of Art!

DEAL OF THE DAY!

Shopping преди 3 години

Dolce&Gabbana и Smeg отново в колаборация, за да сътворят невероятна колекция от дизайни на хладилника FAB28, превръщайки го в истинско произведение на изкуството.

Когато видим етикет "произведено в Италия", знаем, че е качествено и сме сигурни, че е красиво. Двете компании, от два тотално различни творчески сектора, се обединяват, споделяйки сходни ценности, вкоренени в културното наследство на Сицилия. Те дълбоко уважават традицията и креативността им ненадминато успява да комбинира различните епохи с цялата им чувствителност и всички специфики.

Резултатът е специалната лимитирана колекция от 100 хладилника FAB28 с уникални дизайни от Dolce&Gabbana. Всеки един от тях е ръчно изрисуван от сицилиански художници и върху себе си има изображения, представящи различни емблематични символи за града: лимони, символът на Tринакрия, средновековни рицари и бойни сцени - всички отличителни елементи на театъра с марионетки, както и важни аспекти на естетиката на Доменико Долче и Стефано Габана. Темите, разработени за всеки продукт, са украсени феноменално с класически флорални мотиви.

Ние избираме този красавец от колекцията. Периодът за дизайна е неопластиката от 50-те години: тук FAB28 е украсен почти като жива картина, с абстрактна и модернизирана майолика (техника в грънчарството). Хладилник-мечта!

Купуваме го оттук и то бързо, защото повечето вече са разпродадени.

More Shopping