Следва

Почина Таня Робъртс - момичето на Бонд от "Изглед към долината на смъртта"

Хари Стайлс, Фийби Уолър-Бридж, Gucci и Swarovski: започваме 2021-ва подобаващо

Хари, както винаги, СТРАХОТЕН!

Celebrities преди 3 години

Годината едва започна, а Хари Стайлс вече я огря с новия си сингъл "Treat People with Kindness". Премиерата на клипа бе на 2 януари и визуалният шедьовър вече има над 11 милиона гледания в YouTube. Бившият член на One Direction влиза в ролята на певец от нощен клуб, където среща носителката на Emmy, Фийби Уолър-Бридж, и я кани да потанцуват на кабаретната сцена в невероятни бели костюми. Клипът е заснет като черно-бял, стар холивудски филм, а танцовите движения на Хари и Фийби са толкова забавни, че ни се прииска и нa нас да се разкършим.

„Чувствам се добре в кожата си, просто продължавам да танцувам“, пее той в парчето си и го разбираме перфектно: кой не би се чувствал добре в Gucci костюм с кристали по поръчка?! Сакото в стил холивудски глам, обсипано с блясък, върху бяла копринена риза и жилетка от сребрист жакард с V-образно деколте изглежда просто фантастично. Визията е завършена с широки бели панталони и черна папийонка, покрита със сребърни кристали Swarovski. Актрисата перфектно  допълва тоалета на Хари със собствен костюм с ревери от Gucci върху бяла бродирана риза с буфан с детайли от маншет. Естествено, и двамата носят специални танцови обувки за епичната си хореография в клипа, която определено искаме да научим.

Рано ли е да обявим Мъжa на годината? Защото вече имаме фаворит. Песента и видеото явно са предназначени да ни накарат да се усмихнем и със сигурност успяват. Фенове сме на това златно момче, а вие?


5 пъти, в които Хари Стайлс канализира стила на Хенри Пейдж, пети маркиз на Ангълси


 

More from View Sofia

"Нямам никакво намерение да се ваксинирам, дори това да ми струва трофеи", каза Джокович пред BBC

Celebrities преди 2 години

В интервю за BBC, световният №1 в тениса обяви, че е напълно готов да жертва предстоящи турнири и трофеи, пари и позиции в ранглистата в името на своите принципи и убеждения. Сърбинът е готов да жертва и шанса да бъде №1 по титли от Шлема в историята на тениса.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.