Следва

Почина Таня Робъртс - момичето на Бонд от "Изглед към долината на смъртта"

Хари Стайлс, Фийби Уолър-Бридж, Gucci и Swarovski: започваме 2021-ва подобаващо

Хари, както винаги, СТРАХОТЕН!

Celebrities преди 3 години

Годината едва започна, а Хари Стайлс вече я огря с новия си сингъл "Treat People with Kindness". Премиерата на клипа бе на 2 януари и визуалният шедьовър вече има над 11 милиона гледания в YouTube. Бившият член на One Direction влиза в ролята на певец от нощен клуб, където среща носителката на Emmy, Фийби Уолър-Бридж, и я кани да потанцуват на кабаретната сцена в невероятни бели костюми. Клипът е заснет като черно-бял, стар холивудски филм, а танцовите движения на Хари и Фийби са толкова забавни, че ни се прииска и нa нас да се разкършим.

„Чувствам се добре в кожата си, просто продължавам да танцувам“, пее той в парчето си и го разбираме перфектно: кой не би се чувствал добре в Gucci костюм с кристали по поръчка?! Сакото в стил холивудски глам, обсипано с блясък, върху бяла копринена риза и жилетка от сребрист жакард с V-образно деколте изглежда просто фантастично. Визията е завършена с широки бели панталони и черна папийонка, покрита със сребърни кристали Swarovski. Актрисата перфектно  допълва тоалета на Хари със собствен костюм с ревери от Gucci върху бяла бродирана риза с буфан с детайли от маншет. Естествено, и двамата носят специални танцови обувки за епичната си хореография в клипа, която определено искаме да научим.

Рано ли е да обявим Мъжa на годината? Защото вече имаме фаворит. Песента и видеото явно са предназначени да ни накарат да се усмихнем и със сигурност успяват. Фенове сме на това златно момче, а вие?


5 пъти, в които Хари Стайлс канализира стила на Хенри Пейдж, пети маркиз на Ангълси


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.