Следва

Мелания и Иванка не се харесват и това е

Почина Таня Робъртс - момичето на Бонд от "Изглед към долината на смъртта"

Само на 65

Celebrities преди 3 години

На 65 години в Лос Анджелис е починала американската актриса и модел Таня Робъртс. Неин представител разказа пред TMZ, че в навечерието на Коледа тя е излязла на разходка с кучетата си, след което се е прибрала у дома и е загубила съзнание.

Веднага е хоспитализирана и включена към апарат за изкуствено дишане, но не е показала подобрение. Отбелязва се изрично, че смъртта й не е свързана с коронавирус.


Кадър от филма "Изглед към долината на смъртта"

Таня Робъртс изиграва ролята на Стейси Сатън във филма за Бонд "Изглед към долината на смъртта", излязъл на екран през 1985 година, в който партнира на Роджър Мур. Освен тази знаменита роля, Робъртс се снима и в сериалите "Ангелите на Чарли" и "Шоуто на 70-те", фентъзито "Повелителят на зверовете", приключенческата драма "Шина - кралицата на джунглата" и комедията "Почти бременна".


“Има една главна разлика между Джеймс Бонд и мен. Той може да си решава проблемите!“, цитираме Шон Конъри


 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.