Следва

Гълъбчета: Хари Стайлс и Оливия Уайлд са новата светска двойка

Мелания и Иванка не се харесват и това е

Celebrities преди 2 години

Няма данни Иванка и Мелания Тръмп да питаят особено топли чувства една към друга, това е сигурно. Според „Изкуството на нейната сделка", биография на Първата дама, голяма част от тази осезаема враждебност може да бъде проследена до ранните дни на администрацията на Тръмп, когато Мелания все още живее в Ню Йорк със сина си Барън, а Иванка явно обсебва Източното крило, считано за крепост на Първата дама. Дори Иванка предлага да се преименува „Офисът на първата дама" на „Първа семейна служба" - и така да зададе тона за следващите четири години.

Сега имаме нов поглед над някои от ранните етапи в отношенията на Иванка и Мелания като Първа дъщеря и Първа дама. В последния епизод на подкаста The New Normal, Стефани Уинстън Волкоф - бивша близка приятелка и старши съветник на Мелания и автор на книгата с разкази „Мелания и аз" - потвърждава мълвата, че Иванка „натрапва задълженията на Мелания, превишавайки ранга си и всички допустими граници на приличие."


Размяна на любезности: прякорите, които си сложиха Иванка и Мелания Тръмп, и още от кухнята на Първото семействоМелания и Иванка, 2004г.

Например: „Нарекохме я (Иванка) серийният бракониер", поради навика й да се опитва да наеме хора, които прeди това Мелания е открила и се надява да привлече на работа в Източното крило, включително Кейли МакЕнани и Мерседес Шлап. „Перфектна измама." По преценка на Волкоф, „принцесата иска да направи Мелания невидима, направо безгласна буква", а Мелания се възмущава искрено на набезите й. Но „това, което особено вълнува" Мелания и останалата част от Източното крило, продължава Волкоф, е че „Иванка и Джаред не са по-квалифицирани от самата нея, за да участват в управлението на страната."


Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на ДоналдИванка и Джаред

Изглежда, че Иванка се вписва в описанието на Волкоф за Тръмп: „Тръмп е Тръмп, защото те са автентично и непримиримо дебелокожи твари, пределно самодостатъчни." Нещо, което очевидно не важи за Мелания. 

More Celebrities

Адриана Лима: "лице на уморена майка" и "благодарност за загрижеността"

Celebrities преди 1 ден

Въпреки опитите да нормализира натрупаните по време на бременността килограми, красавицата е непрестанно атакувана за външния си вид, този път за лицето, което изглежда "подпухнало и деформирано". Тя отговори на хейта точно както трябва.