Следва

Гълъбчета: Хари Стайлс и Оливия Уайлд са новата светска двойка

Мелания и Иванка не се харесват и това е

Celebrities преди 3 години

Няма данни Иванка и Мелания Тръмп да питаят особено топли чувства една към друга, това е сигурно. Според „Изкуството на нейната сделка", биография на Първата дама, голяма част от тази осезаема враждебност може да бъде проследена до ранните дни на администрацията на Тръмп, когато Мелания все още живее в Ню Йорк със сина си Барън, а Иванка явно обсебва Източното крило, считано за крепост на Първата дама. Дори Иванка предлага да се преименува „Офисът на първата дама" на „Първа семейна служба" - и така да зададе тона за следващите четири години.

Сега имаме нов поглед над някои от ранните етапи в отношенията на Иванка и Мелания като Първа дъщеря и Първа дама. В последния епизод на подкаста The New Normal, Стефани Уинстън Волкоф - бивша близка приятелка и старши съветник на Мелания и автор на книгата с разкази „Мелания и аз" - потвърждава мълвата, че Иванка „натрапва задълженията на Мелания, превишавайки ранга си и всички допустими граници на приличие."


Размяна на любезности: прякорите, които си сложиха Иванка и Мелания Тръмп, и още от кухнята на Първото семейство



Мелания и Иванка, 2004г.

Например: „Нарекохме я (Иванка) серийният бракониер", поради навика й да се опитва да наеме хора, които прeди това Мелания е открила и се надява да привлече на работа в Източното крило, включително Кейли МакЕнани и Мерседес Шлап. „Перфектна измама." По преценка на Волкоф, „принцесата иска да направи Мелания невидима, направо безгласна буква", а Мелания се възмущава искрено на набезите й. Но „това, което особено вълнува" Мелания и останалата част от Източното крило, продължава Волкоф, е че „Иванка и Джаред не са по-квалифицирани от самата нея, за да участват в управлението на страната."


Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд



Иванка и Джаред

Изглежда, че Иванка се вписва в описанието на Волкоф за Тръмп: „Тръмп е Тръмп, защото те са автентично и непримиримо дебелокожи твари, пределно самодостатъчни." Нещо, което очевидно не важи за Мелания. 

More from View Sofia

Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям

Love преди 1 година

Заради войната, трагедията и зверствата, които Путин причини в Украйна, преустановихме за известно време публикуването на материали в редовната ни и много любима рубрика Петъчна доза секс. Днес си позволяваме да обърнем отново поглед към прекрасните мъже, живеещи на този свят, особено конкретно този, който намираме все по-привлекателен, не защото е най-богатият в света, а защото от 24 февруари до днес се показа толерантен, свръхинтелигентен, рискуващ и изключително забавен, в рамките на мярата. Илон Мъск, за теб говорим! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.