Следва

Обичта на известните: Брадли Купър и Ирина Шейк в 20 кадъра ЛЮБОВ

Гълъбчета: Хари Стайлс и Оливия Уайлд са новата светска двойка

Ми, отиват си

Celebrities преди 3 години

Хари Стайлс, о, този чаровник, и нежната хубавица Оливия Уайлд са чисто новото любовно дуо на звездния небосклон. 36-годишната актриса и 26-годишният певец бяха заснети този уикенд заедно на сватба, конкретно сватбата на мениджъра на Хари, като любопитното е, че двамата се държат за ръка почти непрекъснато на събитието.

На интимната церемония в Монтесито, Хари и Оливия направо греят, хванати ръка за ръка, а близки до звездите потвърждават, че двамата се срещат от няколко седмици. Допускаме, че двамата са се харесали и сближили на снимачната площадка на филма Don't Worry Darling, чийто режисьор е Оливия, а Хари играе главната роля.


You’rе so golden: Хари Стайлс


Като признаваме, че разликата от 10 години в полза на дамата е външно уловима, подчертаваме, че Хари и Оливия изглеждат хармонично заедно. Той е по-интересният, определено, но може би такъв шантав талант има нужда именно от също така талантлива, но по-улегнала и зряла партньорка. Как и колко ще се развие връзката, предстои да разберем. Но, че имаме нова hot тема на линия, е ясно.


Хари Стайлс, Фийби Уолър-Бридж, Gucci и Swarovski: започваме 2021-ва подобаващо


За протокола, популярната актриса се раздели миналата година с Джейсън Съдейкис, с когото имат две общи деца - малка Дейзи и син Отис.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.