Следва

Астро, Таро, Стъклено кълбо - всички предсказания за годината - Част I

Обичта на известните: Брадли Купър и Ирина Шейк в 20 кадъра ЛЮБОВ

Днес Брадли Купър става на 46 

Love преди 3 години

Честито, Красавецо! Първо, не ти личат тези 46, и второ, толкова много натрупа в този живот за тези скромни години, че те обожаваме!



Брадли е не просто сърцекъсащ хубавец, той е извънредно успешен актьор и продуцент, татко, много желан мъж. Достатъчно е да припомним списъка от достижения - четири номинации за Оскар, за ролите във филмите "Наръчник на оптимиста", "Американска схема", "Американски снайперист" и "Роди се звезда"; освен това и един от продуцентите на "Роди се звезда", номиниран в категорията "Най-добър филм" плюс в още 7. Освен това, Брадли, в продължение на 4 бравурни години, е партньор на една от най-големите красавици на съвремието ни - рускинята Ирина Шейк, от която е и единственото му дете - дъщерята Леа де Сен Шейк Купър. 


Иронията - Брадли Купър е Мисис Даутфайър за Хелоуин


Историята на тази останала в миналото, но ефектна и страстна любов, започва през пролетта на 2015 година, почти веднага, след като Шейк прекратява връзката си с Кристиано Роналдо, продължила 5 години, припомняме. В същия момент Купър скъсва с модела Сюки Уотърхаус, с която са заедно 24 месеца и малко. Фактите сочат, че запознанството на Брадли и Ирина става по време на премиерата на мюзикъла Finding Neverland. Мигновено припламналата страст е крита от двойката доста време, която не обелва и дума в отговор на стотиците намеци и запитвания. През април 2017 година се ражда дъщеря им Леа де Сен Шейк Купър, след което тримата прекарват цялото си свoбодно време заедно - старанието им да са добри родители е очевидно за всички. Независимо че тази хубава двойка изгуби смисъла някъде по пътя, днес, в чест на празника на Брадли, предлагаме да си спомним заедно за хубавото време - от разходките в парка с детенце до най-бляскавите възможни стъпки по червения килим. Следват 20 романтични снимки на една двойка, която вече не е двойка, но която помним перфектно, защото беше от перфектните...  

 

More Love