Тази, която обича панталони: 15 архивни снимки на Даян Кийтън по повод ЧРД днес

Тази, която обича панталони: 15 архивни снимки на Даян Кийтън по повод ЧРД днес

ЧРД, sweet Lady 

Днес, само че преди 75 години, се ражда очарователната Даян Кийтън, момичето на Уди Алън, момичето от "Кръстникът", момичето от Америка, което обича целият свят.

Работата й с Алън се оказва един от най-важните моменти в живота на актрисата. През 1974-та тя изиграва "Ани Хол", режисиран от Уди, междувременно неин интимен партньор, която не само й носи Оскар, Златен глобус и BAFTA, но я превръща в модна икона. 

Стилът й във филма, момчешки и подчертано небрежен, става пътеводна звезда за момичетата по целия свят. Когато дизайнерът на филма Рут Морли дава интервю за Vogue през 1978 година, тя удивено разказва: "Хората ми казват, че всички модерни момичета в Лондон и Париж се обличат като Ани Хол. Това е невероятно, при това трендът е траен". Независимо че от появата на лентата по кината са изминали повече от 40 години, момичето на Даян - Ани Хол, остава все така свежо и с желанието на мига да заприличаш на него. Съвременните жени държат да се усещат комфортно и уверено, без да подчертават излишно сексуалността си. 


Даян Кийтън във филма "Ани Хол"

В реалния живот Даян Кийтън също обожава костюми с панталон, като ги избира и за червения килим, и за всеки ден. Бъркаме в архивите, за да си припомним великолепния начин, по който рожденничката днес умее да носи панталон. ЧРД, Даян, ти наистина го умееш!

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.