Следва

Развод в ход! Ким и Кание приключват

Тема на седмицата: развеждат ли се или не се развеждат Александра и Даниел Петканови

Тя - 460 000 следващи я
Той - 263 000 следващи го
Детето - 113 000 следващи го

 

Celebrities преди 3 години

Александра и Даниел Петканови изскачат от всеки ъгъл в последните няколко дни, дето има една дума. Звездното семейство пусна видео "диалог" в канала си в YouTube, именувано "Карти долу", с което се постара да разкаже на феновете си, че двамата не са сигурни дали не им е време за раздяла.

„Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца. Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория. "Карти долу" е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", пише Даниел в социалните мрежи по повод видеото.

Клипът е дълъг мъчителни 60 минути и общо взето е толкова кахърен за гледане, че не го препоръчваме, освен ако не сте мазохисти. Най-общо, в основата на проблемите в семейството се оказва желанието на Петканова да има апартамент в София на свое име. В допълнение, напрежение между младите родители създава и фактът, че бившият талисман на националите ни по баскетбол е свръхамбициозна, поема много ангажименти наведнъж и така успява да внася повече пари в общия семеен бюджет.

„Не трябва да се разделяте. Заедно сте супер. Трябва да се борите и справяте. Трудности има и ще има, но могат да бъдат преодолявани. Компромиси трябват" и „Много сте сладки двамата, но семейният живот е низ от компромиси и решения от двете страни, иначе няма смисъл от думата "семейство" пък гласят само част от коментарите на последователите на Петканови в социалните мрежи.

Александра, която сме снимали неведнъж (1, 2, 3, 4), особено преди да стане много известен инфлуенсър, и Даниел, бивш кадър на Нова ТВ и откритие на покойния Милен Цветков, си казаха режисирано „да" в къщата на „Вип Брадър". Двамата споделят, че са опитали със семеен терапевт да оправят нещата в брака си, но след третото посещение Даниел се отказал. Двойката има син - Габриел, разбира се, със собствен профил в Инстаграм.

Предвид вълнообразната реакция на случващото се в този иначе предвиден за интимност кръг на семейството, идва нашата анкета:

Анкета

Пука ли ви дали се развеждат Петканови?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.