Следва

Бебешкото име на раздора: Бейби или Байби? Инфлуенсърки се хванаха за косите

Развод в ход! Ким и Кание приключват

Двойката Ким Кардашян и Кание Уест вече не е двойка

Celebrities преди 3 години

Многобройни източници отвъд Океана излязоха по-рано тази сутрин с категоричното твърдение, че "разводът е неизбежен" за холивудската двойка, като молбата за развод е подала Ким, като ще я представлява топ бракоразводната адвокатка Лора Уосър.
"Запазват дискретност, но приключват", се твърди от близки до фамилията. "Ким нае Лора Уосър, разговорите между двете относно делото са в ход."

Ким, 40, не носеше брачната си халка от известно време насам, а Кание, 43, остана също така много дълго време в своето ранчо в Уайоминг, оценявано на 14 милиона долара, вместо да прекарва време със семейството си, нещо, повече от логично в годината, която мина.
"Ким накара Кание да остане там (в Уайоминг), за да поживеят отделно и да оставят нещата да се наредят и утихнат от само себе си, без да се налага развод. Само че това не сработи и на нея й писна," коментира източник.

В допълнение научаваме, че Ким е направила много, за да защити и подпомогне Кание в неговите проблеми с психиката, "но разводът вече е в ход, просто Ким порасна много и вече има други приоритети. Тя е абсолютно решена да финализира следването си и да стане юрист, като определено акцентът в плановете й е кампанията за реформиране на затворите. Докато Кание са готвеше да се кандидатира за президент и всякакви други шантави идеи, на нея й дойде много, тя е много по-приземена и близко до реалността."

От друга страна, близки до рап-звездата твърдят, че Кание се е чувствал ужасно в последно време, предвид ултра-шумния публичен живот на съпругата си, една от най-популярните жени в света. "Всичко това няма нищо общо с идеята за семейство... и той не иска да има нищо общо с това". Добавя се още, че господин Уест приема риалити шоу проявите на съпругата си и нейното семейство за "непоносими".


Реквием за една фамилия: Keeping Up With The Kardashians свършва


Уест написа в Туитър през юли: "Готов съм на развод от момента, в който Ким се срещна с Мийк в Уолдорф, по повод реформата в затворите", като изглежда има предвид отношението към появите на Ким и рапъра Мийк Мил на среща за криминалната неспреаведливост през ноември 2018г.

С не много обич, Кание нарича тъща си, или т.нар. мамаджър - майка-шеф, Kris Jong-Un и се оплаква, че е натискан от Кардашянс да премине през психиатрично лечение.

Последна капка от приливната вълна е безумно екстравагантният 40-ти рожден ден на Ким, празнуван на Таити през октомври миналата година, и надхвърлящ 1 милион долара за единствен ден тържество.

"Той се появи доста късно и си тръгна почти веднага, като не присъства в нито един от техните инстаграм постове (на дамите от Кардашян клана). Единственото, което направи Кание, бе да види холограмата на бащата на Ким, Робърт Кардашян, починал през 2003-та, след което се завъртя и си тръгна", разказват присъствали на тържеството.

Смята се, че камъкът на раздора в бракоразводната сага ще е фамилната къща в Калабасас, Калифорния, любима на рапъра, изпълненa дизайнерски от топ-специалисти под прякото му ръководство и наречена от архитектурната библия сред изданията - Architectural Digest "оазис от чистота и светлина."

Минималистичната, изцяло бяла къща е декорирана от белгийския дизайнер Аксел Вервуут. Цената на имението е 40 милиона долара, 20 са добавени за ремонт и реставрация плюс обзавеждане.

"Ким опитва всячески да накара Кание да й остави къщата в Калабасас, защото там са базирани и растат децата. Това е семейният им дом. Освен това тя притежава цялата земя около дома, но Кание е собственик на къщата. Вложенията и на двамата в това са огромни."

И отново запознати до ситуацията в семейството: "Това не е първият път, в който споменават за развод. Този път обаче нещата са твърде, твърде напреднали. Преговори за разделяне на имуществото вече се водят, но няма никаква конкретика все още."

Иначе, това ще е трети развод за Ким. Тя вече веднъж е наемала същия бракоразводен адвокат - госпожа Уосър - при развода си с баскетболиста Крис Хъмфрис. Уосър е същата дама, която разведе Анджелина Джоли, Бритни Спиърс и Джони Деп. Тя все още не коментира новия си ангажимент. Но изключителната лосанджелиска адвокатка е призната за страшилище, борещо се с нокти и зъби за интереса на клиентите си. Прочута е с това, че успява да накара страните да стигнат до cпоразумение далеч преди да се наложи съдът да дели общите им притежания. Тъй като разводите в Ел Ей са доста по-публични, отколкото в Ню Йорк, това гарантира дискретност в сделката, така важна, когато става дума за звезди от подобен калибър.


Ким и Крис, 2011г.

Припомняме, че Ким и Кание се ожениха преди 7 години, през 2014-та, на церемония в Италия. Имат 4 деца - Норт, 7, Сейнт, 5, Чикаго, която ще навърши 3 идната седмица и малкият Псалм, на годинка и седем месеца.

Нито Кание, нито Ким коментират към момента.,

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.