Следва

Скритата лимонка Alexander Wang и какво се случва с него

Бебешкото име на раздора: Бейби или Байби? Инфлуенсърки се хванаха за косите

Най-добри приятелки, но вече не

Celebrities преди 3 години

Животът на един инфлуенсър обикновено е шантав и нетипичен, а на тези две личности - направо абсурден. Първият скандал (от инфлуенсърска величина) за годината: Джесика Харт и Саша Бенз са във война по повод имената на момиченцата си. И то какви имена...

Харт дава на новородената си дъщеря името Бейби (Baby), но тази новина силно засяга приятелката й, Бенз, която преди три години кръщава собствената си дъщеря Байби (Baybi). Говори се, че Саша се чувства "съкрушена" от тази кражба на "интелектуална собственост" и двете спират да си говорят за известно време. Въобще цялата история е много объркана, разплитаме интригата надолу.

На първо място, кои всъщност са тези двете? Джесика Харт е австралийски модел и основател на Luma Beauty, а пък Саша Бенз е собственик на Montauk, магазини Wyld Blue и Wyld Black в Ню Йорк и основател на блог, наречен "Всички мои приятели са модели". Може би само затова е приятелка с Харт... 

Драмата се завърта около името на новородената дъщеря на Харт и нейния годеник, Джеймс Къркам - Бейби:


Младата майка обяснява избора на име по следния начин: "За първи път го чух във филма "Мръсни танци" и винаги съм си мислила, че искам да кръстя дъщеря си Бейби. Отначало не смеех да попитам Джеймс за това, но просто не можехме да изберем име и накрая, вероятно месец преди тя да се роди, аз казах "Какво ще кажеш за Бейби?", а той каза: ‘О, Боже, харесвам го."

Харт поясни, че цялото име на дъщеря й всъщност  е "Бейби-Рей Къркам, но ние я наричаме просто Бейби“. Моделът обаче така и не споделя кога гледа "Мръсни танци" за пръв път, но ако вярваме на разказа на Бенз за ситуацията - било е сравнително скоро. А на снимката отдолу е дъщеричката на Саша, Байби Блу Бенз:

Както виждате, Байби е доста по-голяма от Бейби-Рей Харт и според източниците на Sydney Morning "това име не е някаква дългогодишна мечта", а по-скоро - копирано от Бенз. Говори се, че когато моделът споделя с приятелите си новината за името (само седмица преди раждането), Саша остава безмълвна и в шок. 

"Ще я кръстим Бейби, но не се притеснявай - пише се по различен начин!“, казва Харт, според приятел на Бенз, който добави: "Саша беше съкрушена, че нейната близка приятелка копира уникалното име на дъщеря й, особено след като тя (Харт) се съветва с нея (Бенз) за идеи за име.“

С изявление се включват и The Morning Herald, които на 3-ти януари публикуват горещата новина, твърдейки, че Харт и Бенз "почти не са си говорили оттогава". Но Daily Mail Australia съобщава, че са разговаряли с Бенз, която иска да ни увери, че всъщност всичко е наред в Бебешкия свят.

"Разбира се, с Джес все още сме приятелки. Говорихме си преди няколко седмици и съм щастлива, че тя има дъщеря с красиво име“, казва Бенз. Но не отрича драмата. "Да станеш майка е красив момент и искам тя да му се наслади... Байби вече е почти на три, а малкото бебче е само на няколко седмици, така че е по-важно те да растат, знаейки, че има по-важни неща, за които трябва да се безпокоим. И двете с Джес мислим така."

Феновете обаче са решени да стигнат до дъното на историята. Източник "от лагера на Джесика" споделя пред Mail, че Бейби "винаги е било в списъка с имена на Харт, още преди да е познавала Саша и бебето й“. Не е ясно кога точно двете жени са станали приятелки, въпреки че на тази първа обща снимка са в Монток през август 2019-та, след раждането на Байби Бенз. Шантава работа, но някак интересна... Следим развоя.

More Celebrities