Астро, Таро, Стъклено кълбо - всички предсказания за годината - Част II

Астро, Таро, Стъклено кълбо - всички предсказания за годината - Част II

Толкова ще е хубава тази 2021! 

Предсказанията за 2021-ва са обещаващи, повече от интересни и повече от неочаквани. В част I публикувахме мненията на таро специалист, нумеролог и медиум, продължаваме в същия дух с част II - по-астрологично насочена, точно както обичаме... Enjoy!


Астро, Таро, Стъклено кълбо - всички предсказания за годината - Част I


via GIPHY

Джейми Лин, медиум и астролог 

Общо за 2021-ва:

Предчувствам, че ще имаме повече надежда през 2021. Положителни промени ще се случат в световен мащаб. Няма да има толкова много страх, колкото през 2020. Виждам промени към по-добро, които ще започнат от края на февруари или март.

via GIPHY

На 21-ви декември 2020-та Юпитер и Сатурн се изравниха, образувайки Великата конюнкция в знака на свободолюбовия въздушен Водолей. 2021 е зората на Ерата на Водолея. Това е първият път, в който Сатурн и Юпитер се изравняват във Водолей от 1623 година! Ще се случат страхотни неща! Тази астрологична комбинация подкрепя бунтарското и нестандартно мислене; тя ще позволи на хората да се впуснат в мечтите си, а освен това Юпитер и Сатурн насърчават социалното съзнание. Виждам обстоятелствата и промените от 2020 като повод хората да се извисят душевно, да се пробудят. Душите ни се развиват и ние вървим напред. 2021 е година на ново начало, в което да приложим научените уроци. Година на положителни промени и много надежда. 

Любов:

Усещам, че това ще бъде добра година за любовния живот на хората. Ще знаем какво искаме в любовта и ще се справяме. Двойките ще се радват, че ще могат да правят неща, които някога са приемали за даденост. Виждам как много хора ще се влюбят и ще са щастливи - танцуващи, когато никой не ги гледа. Усещам също, че хората вече няма да губят времето си и ще ценят много повече важните неща. Усещам, че ще се родят много бебета. Виждам щастливи двойки, държащи се за ръце, грижейки се един за друг. Виждам безусловна любов към хората и много усмихнати лица. През 2021-ва отново ще сме готови да се влюбваме.

Пари:

Икономиката ще започне да се подобрява около май или юни тази година.  Ще се чувстваме по-големи, смели и експанзивни и това ще раздвижи икономиката към по-добро. Разбира се, това няма да се случи за една нощ, но знам, че ще постигнем напредък, без да поглеждаме отново назад. Виждам хора, работещи извън зоните си на комфорт. Като феникс, който се издига от пепелта, за да следва мечтите си. Ще бъдат създадени много велики неща. Работните ни места ще се преструктурират и хората ще се върнат силни и готови да работят усилено. Ще се формират много нови бизнеси с уникални концепции. 

За какво да внимаваме:

Tрябва да избягваме надпреварите и хаоса, в чиито капан сме хванати от толкова години. Едно от положителните неща на 2020 бе, че ни принуди да забавим темпото. Това накара хората да спрат, за да помиришат цветята, както се казва... Ние прекалявахме с нещата на толкова много нива. Бяхме прекалено снизходителни и способността да имаме всичко на една ръка разстояние се отдръпна за миг заради Covid-19, което ни се стори като трагично събитие, но донесе житейски уроци за всички нас. Предвиждам, че хората ще бъдем балансирани през 2021. Всички отново ще ходят на работа и училище, но и ще прекарват повече време с онези, които обичат. Не трябва да се впускаме в миналото - старите пътища са зад нас. Това, което е работило преди, може да не проработи отново. Нека не сме тесногръди.

via GIPHY

Вместо това нека да отворим съзнанията и разширим кръгозора. В бъдеще не трябва да бъдем негативни, а само да мислим позитивно. Погледнете на нещата в нова светлина! 

Какво да очакваме:

Пандемията и другите събития от 2020 предизвикаха промяна във всички нас. 2021 ще бъде година, в която оценяваме нещата повече, в която мислим нестандартно, в която сме по-иновативни и по-склонни да правим неща извън зоната си на комфорт... Следващите дванадесет месеца са идеално време да се впуснем в духовни пътувания и приключения. Очаквам нови идеи и големи крачки с технологиите и повече космически изследвания. 2021 ще е много по-лека, лесна и хармонична. 

С какво да запомним 2020-та:

Големият урок на 2020 е да не приемаме хората и нещата за даденост... Миналата година ни накара да осъзнаем, че не сме непобедими, но че можем да се съхраним и спасим заедно. Направихме огромни промени за кратък период от време, ​​научихме се да се адаптираме към "новото нормално" толкова бързо! Всичко това беше невероятно...

Хората трябва да се потупваме по рамото един друг - да се сближаваме и подкрепяме. Не позволихме на обстоятелствата през 2020 да отнемат духа, стремежа и волята ни. 2020 ни научи да оценяваме, а 2021 ще позволи да се наслаждаваме на малките неща в живота. 

Мадам Памита, гледач на Таро

Общо за 2021-ва:

Изтеглена карта: Page of Cups; Паж чаши
2021 ще е година на по-дълбока духовна и социална връзка с хората. Ще видим все повече хора да се обръщат към индивидуални духовни практики. Ще ценим по-дълбоко природата и ще имаме повече уважение към Майката Земя. Домашните любимци и връзката с животните в дивата природа също ще станат още по-важна част от живота ни. Тенденцията за 2021 е да се стремим към по-автентични, лични и интимни преживявания с природния и духовния свят, за да събудим за собствените си психически способности.

Любов:

Изтеглена карта: Ace of Swords; Асо мечове
Думите, идеите и комуникацията ще бъдат абсолютно ключови за хората, които искат да подобрят отношенията си или да приемат нова любов в живота си. Всичко е в менталната нагласа и в действието, което следва това мислене. Хората, които са готови да възприемат нови начини за общуване, и които не се страхуват от използването на технологии, интернет и социални мрежи, не само ще оцелеят, но и ще процъфтяват в любовния си живот през тази година. Думите и идеите ще станат още по-мощни, така че да изразяваме себе си чрез публични пространства като социални мрежи, блогове, форуми, видеоклипове и подкастове ще е чудесен начин да се покажем на света и да се свързваме с нови хора сега, когато социалните контакти все още са ограничени.

Освен това е важна комуникацията, която всеки води сам със себе си. Нещо толкова просто, колкото воденето на дневник, ще отвори мощно съзнанието ни за себепознание и любов към себе си, което е най-добрата основа за започването и поддържането на връзка. Редовната комуникация с близките ще задълбочи отношенията ни с тях, така че намирането на нови начини за комуникация ще обогати отношенията ни във всякакви аспекти. 

Пари:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.