Следва

He's Back: Неонът!

Какво ново: бодигардът на Карл Лагерфелд написа книга за него

В продажба - от 27 януари

All fashion преди 3 години

Себастиян Жондо, който в продължение на 20 години изпълнява задълженията на телохранител, шофьор и личен асистент на Карл Лагерфелд, написа книга за Маестрото.

Казва се "Ça va, cher Karl?" ("Как си, скъпи Карл?") и ще е в продажба от 27 този месец. Заедно с Жондо над нея работи редакторът на френското Vanity Fair и бивш директор на модния отдел в Le Figaro - Виржини Музат.


"Тялото ви трябва да бъде безупречно...": Карл Лагерфелд кaза


Себастиян Жондо се е появявал неведнъж в рекламните кампании на бранда Karl Lagerfeld и до днес сътрудничи с нея в качеството ми на посланик. Освен това Себастиян се е пробвал в областта на дизайна, както и в ревюта на Chanel в ролята на модел.


Себастиян на ревюто Chanel Resort, 2014г.

Да си запазите бройка от изданието "Ça va, cher Karl?", което е анонсирано като "история за борба, любов, възхищение и издържливост", можете на сайта на издателство Flammarion. Цената на книгата е 20 евро.


Нова класика? Chanel, година след Карл


Припомняме, че Карл Лагерфелд почина през февруари 2019-та. Мястото му в Chanel зае Виржини Виар.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.