Следва

Петъчна доза секс: King of the Jungle или поне на Калифорнийския плаж и мъжкия грим

Вярно е, че седмата година е критична за брака, но тези двамата си отиваха - Ким и Кание в топ кадри

Жалко, но така става често, седмата година на брака е критична. Една от най-популярните двойки на съвремието ни - Ким и Кание, не правят изключение, очевидно 

Celebrities преди 3 години

Както писахме, Ким вече не носи халката си, марка Lorraine Schwartz, а пък Кание прекара празниците в дома си в Уайоминг, вместо със семейството си. Твърди се още, че Ким вече е наела адвокат и в момента работи по исканията си относно подялбата на съпружеските владения. 

Независимо как ще се развият нататък отношенията в двойката, може да се каже едно - двамата си отиваха много и всяка съвместна поява извикваше по едно гласно или безгласно Уау на устните. Кание е човекът, който превърна Ким в модна икона, тя пък стана най-добрият модел за дизайнерските му експерименти. По повод иначе неприятната новина за раздяла, все пак отдаваме дължимото на хармонията и химията, когато ги има. Следват 25 Уау! кадъра на Тя и Той, заедно! Така ще ги запомнят феновете, обзалагаме се. Така ще ги запомним и ние. Пък какво предстои, можем само да предполагаме.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.