Седмичен ХОРОСКОП - 11.01 - 17.01

Седмичен ХОРОСКОП - 11.01 - 17.01


Сега е времето да поставим целите за тази година! Новолунието в Козирог - практичният земен знак, който обича да работи бавно и упорито, но и сигурно да достига върха - е на 13-и, давайки ни ясна възможност да определим намеренията си и да установим целите за 2021-ва година. Тази Нова луна е в съвпад с Плутон, планетата на смъртта, прераждането и трансформацията, така че е добре да не се притесняваме да заявим какво искаме и да правим планове. В крайна сметка Плутон е свързан с властта и тази лунация дава шанс да претендираме за своята.

Може да се сблъскаме с някои препятствия, защото агресивният Марс се изравнява със строгия Сатурн в същия ден. Ако сме отлагали нещо твърде дълго, този аспект ще даде добър начален старт. Тази напрегната енергия няма да се задържи дълго, така че е добре просто да стиснем зъби и да изчакаме да премине.

Комуникационната планета Меркурий също прави някои интересни аспекти тази седмица - с експанзивния Юпитер и иновативния Уран. Това ни настройва да опитваме новости, които никога не сме опитвали, и да казваме неща, които никога не сме казвали. Има ли нещо, което искате да заявите пред света? Ами просто го кажете. Понякога нещата са толкова прости!

Любовната планета Венера също прави прекрасна връзка с радикалния Уран (на 13-и), което е добър момент да забравим за всички неща, които "бихме загубили" и да действаме смело на любовния фронт. Този силен аспект също стимулира креативността.

И накрая, с Уран, който става директен на 14-и, след 4-месечна ретроградност, определено нещо ще се промени. Готови сме!