Следва

"Малкълм и Мари": едно режисьорско "извинявай"

Най-после: тийзърът на продължението на "Сексът и градът" е тук

Както се казва, доживяхме! 

Movies & TV преди 3 години

Можем да си представим колко ви се гледа нещо толкова свежо и сочно като любимия сериал, защото при нас, например, положението е нетърпимо. От много месеци насам се спекулира, че по продължението на "Сексът и Градът" се работи усилено, че го чакаме всеки момент и пр., но предвид преживянато през 2020-та почти се бяхме отказали нещата да се наредят така сръчно още в самото начало на Новата.

Сара Джесика Паркър публикува в инстаграм тийзъра на новия сериал, чието име е And Just Like That… и реално е точно чаканото продължение на "Сексът и Градът". В него снимат самата Паркър, както и Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Ким Катрал, както вече бе съобщено, се е отказала от участие в проекта. 

Продължението ще покаже Кари Брадшоу (Паркър), Шарлот Йорк (Дейвис) и Миранда Хобс (Никсън), вече навършили 50, което не променя нищичко от палавия маниер, по който сладурките приемат живота. Трите пак, както 20 години назад, са в непрестанно дирене на любов и приятелство в Ню Йорк. По информация на Variety, сериалът ще се състои от 10 серии, а снимките ще започнат в Ню Йорк в края на пролетта. Що се отнася до тийзъра, той определено не е свръхинформативен. Виждаме оживени кадри от Ню Йорк, докато междувременно на нечий ноутбук (можем само да се догаждаме на чий!) се изписва фразата And Just Like That... The story continues. "Много бих искала да разбера... къде са те сега?" - коментира тийзъра самата Сара Джесика Паркър.


Кари Брадшоу “предадена“ от създателката си


"Аз израснах с този сериал и нямам търпение да видя как се развива историята в продължението. Това е нова глава, в която линията на живота на героините ще се разказва със същата честност, острота и хумор, която винаги ги е характеризирала", казва Сара Обри, шеф на оригиналното съдържание на HBO Max, в официално изявление.


Какво ни остава, освен да се веселим? Припомняме най-шантавите тоалети на Кари Брадшоу


Чакаме с нетърпение!  

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.