Какво ще облече Джил Байдън на инаугурацията: гадаем по брандове

Какво ще облече Джил Байдън на инаугурацията: гадаем по брандове

Важен ден, дами и господа! Какво ще носи Първата дама в деня на инаугурацията обикновено определя случващото се нататък, поне стилово 

 

От 20 януари 2021-ва САЩ ще си имат нова Първа дама. Джил Байдън, 69-годишната съпруга на новия президент на Америка - Джо Байдън, активна, дейна, подпомагаща съпруга и добър учител, ще се нанесе в Белия дом, освен със семейството си, още с предпочитанията, стила и тоалетите си.

А конкретната дреха, която госпожа Байдън ще предпочете да облече за церемонията по встъпването в длъжност на скъпия й Джо, освен че ще стане предмет на горещи обсъждания, ще зададе и бъдещия тон на очакванията за това колко пъстър, елегантен, бъбрив или обран, символичен или първосигнален ще е стилът на Първата дама и всичко, което носи позицията й като послание. 

Бърз поглед назад в историята доказва категорично, че всички тоалети, носени от съпругите на всеки нов президент на САЩ, са се превърнали в абсолютно знакови: от жълтата като канарче рокля на лейди Бърд Джонсън през 1965 година до бялото одеяние от шифон на Мишел Обама през 2009 година и небесносиния костюм на Мелания Тръмп през 2017-та. Точно както и предните пъти, и тоалетът, който доктор Джил Байдън ще облече на 20 януари 2021 година, в деня на инаугурацията на съпруга й, ще бъде изложен в Националния музей на американската история във Вашингтон заедно с роклите, носени от Франсис Кливлънд, Лу Хувър, Жаклин Кенеди, Лора Буш и още няколко десетки култови жени с престижния статус през вековете. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.