Следва

Фея от бъдещето: визиите от новия клип на JLo - "In The Morning"

"Малкълм и Мари": едно режисьорско "извинявай"

"Madly in love"

Movies & TV преди 3 години

Netflix пусна официалния трейлър на предстоящата романтична драма на Сам Левинсън "Малкълм и Мари“ и нямаме търпение за премиерата.

Трябва да й го признаем, Зендая наистна превзе Холивуд последните 2 години. Звездата от култовия сериал "Еуфория" и актьорът от филма "TENET", Джон Дейвид Вашингтон, са главните герои в най-новата филмова продукция на Netflix. Говори се, че филмът няма да се разказва просто за една любовна история, а по-скоро ще разказва "историята на любовта". Монохроматичният трейлър, който Зендая сподели в Инстаграм профила си преди два дни, показва хубавите и лошите моменти на двойката, докато те се гмуркат дълбоко в структурата на интимната си връзка, което води до тежки "откровения“, които могат да променят всичко.

Сценаристът и режисьор, Сам Левинсън, разказва, че идеята на филма е да „говори за оново място, където се намрираме в момента, затворени, у дома, във връзки, занимаващи се с любов и оплаквания и радостта и тъгата от всичко това", но в същото време споделя, че всичко идва от особено лично преживяване. "Имах нужда да създам катализатор, да отговоря на въпроса: Какво е онова ужасно нещо, което човек може да причини на партньора си? Ето истината: забравих да благодаря на Ашли (съпругата му) на премиерата на "Assassination Nation“, който беше филм, изключително труден за монтаж, и тя се разстрои. Чувствах се много виновен за това. Предполагам, че сме говорили за това само по пътя към вкъщи след премиерата, но в главата си си представях, че сме провели 1000 разговора. Приех този проект като катализатор, начин да се извиня."

В крайна сметка "Малкълм и Мари" е едно интимно, дълбоко преживяване на онези скрити емоции, заложени в ядрото на една връзка. Дори само от трейлъра смело можем да твърдим, че това ще е една малко по-различна Netflix продукция, засягаща трудностите и препятсвията в любовните отношения между хората.

Примиерата ще се състои на 5 февруари в Netflix, така че save the date и нека се потопим в тази многопластова любовна драма.

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.