Следва

Рarfums aux phéromones: работят ли?

Рошавото е на мода! Прическата на 2021-ва е...

Супер осемдесетарскa! 

Hair преди 3 години

Видяхме най-новата прическа на Кеке Палмър и стигнахме до извода, че заедно с пикси подстрижката това е колосален тренд на 2021-ва. Прическите от миналото се връщат особено бързо на мода и новата прическа на актрисата е пример за това. Деконструираният боб се завърна също и с добра причина, харесваме го. Изглежда добре на всеки и е по-сладък от всякога, дори от 80-те на миналия век.


42 кадъра, доказващи чара на Pixie cut



Известни личности като Барби Ферейра, Мейзи Уилямс, Майли Сайръс и Деби Райън избраха тази прическа през последната година и така тенденцията се разрасна. Защо модерната интерпретация е по-интересна от първоначалната осемдесетарска версия? Всичко е до стилизирането. Самата прическа е по-дълга отзад, по-къса отпред и рошави кичури стърчат отвсякъде. Същински rock and roll vibes...

Стайлингът в повечето случаи включва "накъсан" бретон, което добавя още една шик характеристика към и без това страхотната прическа. 


Пак с бретон? Стилистите кимат утвърдително


Запазваме в съзнанието (и в телефоните си) този hairstyle, за да покажем на фризьора си точно какво искаме, когато отидем следващия път. Трендът най-вероятно ще остане с нас през цялата 2021-ва и със сигурност ще видим още повече известни личности и влиятелни хора, които разтърсват стиловите норми. 


More Hair