Следва

Камала и университетските й преживявания са корицата на Vogue

Паралел на визиите и стила на известните сестри Дженър, Хадид, Мидълтън & co

От Кара и Попи Делевин през Парис и Ники Хилтън до Кайли и Кендъл Дженър

Celebrities преди 3 години

Сравняването на стила и харизмата на известни сестри е гореща тема за изследване, едно пътешествие през появите на най-известните близки родственици в света, като Кейт и Пипа Мидълтън, Ким и Кортни Кардашиян, Кара и Попи Делевин и много други.

Съвсем различни и с контрастни стилове, или сходни, почти близначки, популярните сестри привличат вниманието с шикозните си визии, които акцентират и красотата им, и по-важното, характера.

Кейт и Пипа Мидълтън

С широки, озаряващи лицето усмивки и елегантност в изобилие, сестрите Мидълтън са брит модни икони, факт.

Кейт, херцогинята на Кеймбридж, има по дефиниция изтънчен стил, характеризиращ се с умерено и умело използване на грим и царствени прически. Някои я намират за скучна, което не е светлинно далеч от истината, но е факт, че Катрин уцели в годините един умерен и доста разпознаваем стилов почерк, който допринася за симпатиите към нея на британските поданици, а и на света.
Въпреки че няма официални държавни задължения като сестра си, Пипа е в близък коридор. Тя често излиза без грим и със семпло прибрана коса, но фигурата е безупречна, стилът - женствен и умерен, такъв, какъвто ще е добре приет и няма да донесе риск. 

Ким и Кортни Кардашян

Сред известните сестри, тема на съпоставяне - Ким и Кортни - са едни от най-любимите и копирани дами в стила „edgy“.


KUWTK ни каза Чао!, но емблематичните визии на сестрите Кардашян остават


Физически много сходните сестри от клана Кардашян са почитателки на кехлибарената кожа, често подчертана от спрей-тен и озаряващи продукти за лице, както и на дръзкия грим и контурирането. Предпочитат да използват опушен грим и нюд тонове на устните.
Какво ги отличава? Кортни е привикнала с усмивките, както ясно се вижда от снимките, докато Ким обича да намигва, без да прави прекалено много гримаси, може би защото се страхува от появата на бръчки!

Кара и Попи Делевин

И двете са и модели и актриси. Сестрите Делевин издигат британския стил до най- висока степен, дарявайки почитателите си с перфектни и вдъхновяващи бюти визии.
Кара има бунтарски характер, ясно изразен в стила й, Попи е по-изискана. Ако първата стана популярна с плътните си вежди, с които предизвика истински феномен и създаде по-скоро традиция, а не мода, то втората, Попи, предпочита по-нежните и ефирни визии.


Кара Делевин и колекцията й за Nasty Gal


Любопитен факт е, че Кара е рекламно лице на парфюмите My Burberry на Burberry и Black Orchid на Tom Ford, докато Попи е посланик на марката Jo Malone. Наред с това, едно от червилата на Charlotte Tilbury “Hot Lips” - Electric Poppy, е посветено именно на нея.

Майли и Ноа Сайръс

Те имат седем години разлика и двете са певици. Майли и Ноа Сайръс са сестри със силна връзка помежду си, на моменти доста сложна.

Наскоро по-малката сестра на много по-известната Майли, сподели с феновете си в Instagram, колко й е било трудно да израсне в сянката на знаменитата си сестра. Стилът и на двете е различен, но изключително бляскав, комбинация от различни и отличителни детайли, обезателно извън рамките на обичайното.

Докато в момента Майли гордо носи изключително модерния „рус мълет“, Ноа залага на много дълга черна коса, разделена на път по средата и с вълнист ефект. И двете избират ексцентричен грим тип „smokey eyes”, както и цветно разнобразие за маникюра на особено дългите им нокти.

Серина и Винъс Уилямс

Серина и Винъс Уилямс са сред най-известните и следени тенисистки в света. Наричани съответно „Кралицата на корта“ и „Кралица V“, те са много свързани и близки, въпреки че се наложи да се сблъскат няколко пъти на терена.

Стилът им е елегантен, с доза смелост, както на корта, така и извън него. В действителност и двете обичат да експериментират с външния си вид, демонстрирайки пищни тоалети и красива визия.


Серина Уилямс е корицата на British Vogue, body positivity issue


Тяхната най-отличителна черта е прическата. Серина обича да изсветлява дългите си коси с руси нюанси, докато Винъс поддържа косата тъмна и естествена. И двете редуват пусната свободно коса с фризури, съставени от дълги афро плитки.

Дакота и Ел Фанинг

С четиригодишна разлика, стил иконите Дакота и Ел Фанинг са златните сестри на Холивуд. Започват като деца феномени, а вече пораснали, те са с успешна кариера на актриси и модели.

Двете са страхотни поддръжнички една на друга, а и са много сходни външно - блондинки, с нежни черти на лицето и бляскава осанка.


We love: Ел Фанинг за коледния Miu Miu


Разликите са в това, че Ел предпочита по-завързания, по-натрапчив грим, отличителна прическа и обезателно забелязващ се детайл, както на червения килим, така и в ежедневието, докато Дакота е фен на минимализма. Тя често носи косата си пусната и предпочита "чисто" лице, с телесен, почти невидим грим, малко бижута и абсолютно класически ансамбли. .

Джиджи и Бела Хадид

Това е супермоделското дуо, което буди любопитството и предизвиква възхищението на много фенове. Джиджи и Бела Хадид са съответно на 25 и 24, и двете са на гребена на вълната и в апогея на славата си от години, благодарение, освен на останалото, и на необикновения си стил. Сестрите са кестеняви и синеоки, с пронизващ поглед, често подчертан от добре поставен грим и очна линия. Лицето на Джиджи е известно със заоблената си форма, докато това на Бела е по-издължено, черта, която на пръв поглед може да накара човек да си помисли, че двете не си приличат чак толкова много.


We love: Джиджи и Бела за Vogue Paris - unapologetic glamour


Ако в свободното си време Джиджи се разхожда из града без грим и с пусната коса, то Бела често избира вместо това прибрани прически, кок шиньон или високо вдигната опашка. Освен това голяма рядкост е Бела да бъде забелязана да се разхожда без слънчеви очила.

Кайли и Кендъл Дженър

Дженър са сред най-интересните от сравняваните известни сестри. Докато Кендъл е висока и стройна, с тъмна коса и любителка на изискания грим, Кайли е нейната пълна противоположност: „дребничка“ и с убийствени извивки. Любителка е на екстравагантните прически, като цветните й перуки са изключително популярни. Привърженичка е на по-тежкия и открояващ се грим. Това спомогна за популяризирането на козметичната й марка „Kylie Cosmetics” и бранда й за грижа за кожата „Kylie Skin”, известни в цял свят.

Буквално родени и израснали под светлината на прожекторите - благодарение на реалити шоуто на семейството им - най-младите от династията Кардашян са модели, предприемачи и, разбира се, инфлуенсъри. Кендъл е лице на много модни и бюти марки, вкл. на  Esteé Lauder.

Парис и Ники Хилтън

Имат сходни черти, но са много различни по стил. Парис и Ники Хилтън са американски модели, предприемачи и актриси. Наследници на династията Хилтън, те са блондинки, поне на външен вид, и всяка представя по свой начин каква трябва да е визията на „перфектното американско момиче“.

Ако Парис е „известна с това, че е известна“ от почти 20 години и прочута със своите VIP приключения на малкия екран и в реалния живот, то Ники е по-умерена и по-дискретна.


Парис Хилтън за новия си документален филм: Не съм тъпа блондинка, просто добре се преструвам


Въпреки че отскоро стилът й може да се определи като по-сдържан, Парис е любителка на разкоша, обича ексцентричността, грижливо поддържаните прически и ярък бляскав грим, докато Ники харесва по-семплите визии. Гримът й винаги е перфектно нанесен и елегантен. Косата често е събрана в строго, ниско кокче или е оставена свободно разпусната.

Бионсе и Соланж Ноулс

Магнетични и високо ценени певици, Бионсе и Соланж са икони на добре изчисления, лично изграден и осмислен стил. Оригинални и еклектични, те си приличат не само по невероятните си певчески възможности, но и по естествената си красота.

Бионсе е поп икона, истински хамелеон, и е известна с дългите си и ефирни коси с цвят на мед, докато Соланж има „по-алтернативно“ излъчване, с тъмни коси и афро прически.


Щрак, fashion, на портрет: хамелеонът на артистичността - Соланж Ноулс


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.