Следва

Няма път назад: защо Меган няма да получи британско гражданство

Любов по време на пандемия - как да сближим положението

Може и съвместно редене на пъзел

Love преди 3 години

Любовните връзки са сложна материя. Любовните връзки по време на пандемия са много сложна материя. В момента е много трудно и дори почти невъзможно да излезем на среща навън, което ни натъжава, защото емоцията и вълнението липсват.

Да се гримираш, да сложиш любимо бельо или нови обувки... Ех! Помислихме за оптималните варианти - нещо разведряващо, не скучно и клиширано и поне физически възможно - това са date night критериите, които (по необходимост) си поставихме, подбирайките най-хубавите идеи за срещи, подхождащи на началото 2021-ва... 


1. Game night
Настолните игри отново са "на мода". Препоръчваме, защото е нужно да сме винаги искрени и амбициозни пред партньора си. Видео игрите също стават, но най-готина би била някаква емоционално или сексуално оцветена игра като We're not Really Strangers (от нея има и Break-Up издание, само казваме) или Dirty Dice

2. Netflix&Chill
Трябват само мини проектор (той дори е по желание), пуканки, меко одеяло и Netflix акаунт. Това е класика на съвремието ни: супер приятно, сплотяващо и успокояващо. Винаги сме ЗА такива дни и вечери, а и знаем обиковено какво следва след Netfliх...

via GIPHY

4. Планирайте пътуване

via GIPHY

Ако сте в дългогодишна връзка, това определено е по-подходящо. Отделете малко време заедно, за да планирате мечтаната ваканция на по чаша вино. Вече има толкова много опции, че дори не е нужно да излизате от вкъщи, за да се разходите по улиците на любим град, разбира се, виртуално, в Google Maps. След това да изберете романтичен хотел, където да отседнете и местата, които искате да посетите. Може да е просто забавно занимание, а може би това е момента да резервирате билети за следващото си пътуване. 

5. Кой готви по-добре?

via GIPHY

Избираме семейна любима рецепта, купуваме всички нужни продукти, пускаме си "Yummy" на JB - and let the party begin! Готвенето заедно е супер забавно, знаем го от опит, можете да работите като екип или да се съзтезавате кой ще приготви по-добе дадено ястие. След като дегустирате и оцените финалните резултати, обявете царят или царицата на кухнята на story в Инстаграм, за да се похвалите.

6. Спа ден

via GIPHY

Дори не е нужно да описваме какво представлява романтияният спа ден. Нужни са ви само масажни масла, може би някоя друга маска за лице, ароматни свещи и добро настроение, а за хавлиени халати и чехли - получавате бонус точки.

7. Домашен бар

via GIPHY

И след като действителните такива са затворени, защо да не си направим един вкъщи! Първа спирка към целта е магазина за алкохол, като избираме нещо малко по-нестандартно и ново като вкус. След това се прибираме у дома, избираме някоя шантава рецепта в интернет и започваме да експериментираме с вълшебните отвари, а след това ви очаква вечер, пълна със смях и какво ли още не! (само вие си знаете)

8. Creative time!

via GIPHY

Това със сигурност го препоръчваме дори и на необвързаните. Всеки човек е поне малко артист по душа, съветваме да развихрите въображението си и да се впуснете в общ креативен проект заедно. Нарисувайте заедно обща картина или направете портрет един на друг – в изкуството граници няма!

9. Blind Taste

via GIPHY

Знаете как работи, нали? Изберете категория - пържени картофки, шоколад, пица или за каквото се сетите, завържете очите на половинката и подавайте различни видове храна, а той трябва да се опита да отгатне какво вкусва. Може да звучи малко глупаво, но всъщност е доста забавно, особено когато се окаже, че някой от двама ви хареса нещо, което твърди, че не обича или обратното.

10. Отидете на разходка

via GIPHY

На всички ни е писнало да седим у дома, така че защо не отидем на разходка в планината този уикенд. Ако и двамата харесвате природата и да сте на открито, обуйте маратонките и тръгнете. Направете си пикник в някой слънчев ден и се радвайте на малките неща от живота.

11. Кънки на лед

via GIPHY

Ден, прекаран на ледената пързалка, винаги е изпълнен с тонове смях и някое друго падане, а снимките на леда са още по-забавни и потенциален материал за Инстаграм профила ни.

12. Любов като от роман

via GIPHY

Ако не ви е до разговори, филми и забава, постелете одеало на канапето в хола и го споделете с половинката. Изберете любимите си книги и ги разменете, а след това може да прекарате дълъг следобед, обсъждайки любимите моменти в тях. Това е страхотен вариант, ако сте разделени за известно време, защото след като отново се видите ще имате купища неща, за които да си говорите.

13. Baby, u smell like

via GIPHY

Заведете половинката си до най-близката ботаническа градина и се насладете на всички омайващи миризми и красиви растения. Още по-рамантично би било да посадите цвете заедно, за да запаметите деня.

More Love