Следва

Luchtime Shopping: 32 меки якета, защото it's VERY cold outside, baby

Кой как избра да се рекламира: тенис дивата на Louis Vuitton

Let's play some fashion games!

All fashion преди 3 години

Успехът на Наоми Осака на тенис хоризонта е, може да се каже, стратосферен. Само след първите си значителни участия тя е на път да постигне своя първи Голям шлем (четири поредни победни на най-големите турнири) през 2016-та. В рамките на две години японо-американката печели както Откритото първенство на САЩ, така и това в Австралия, а през 2020-та Наоми вече е най-добре платеният атлет в света.

Нейният чар и звездна натура са толкова вдъхновяващи за гледане на терена, колкото и фотосесията й за Vogue. Тенисистката определено има афинитет и към модата; на миналогодишната пролетна Седмица на модата в Ню Йорк я видяхме с бранда ADEAM, който показа колаборативна колекция с нея. Тя използва модата и стила, за да отдаде почит към хаитянските си корени, но в същото време ги насочва и като средство за активизъм, появявайки се със защитна маска, почитаща чернокожите жертви на полицейска жестокост.

Седмица на модата в Ню Йорк 2020; ADEAM

Тя със сигурност не е просто добра в тениса; преди ден Наоми Осака дебютира като рекламно лице на Louis Vuitton. За пролетната кампания 2021 на марката Осака носи закачлива, много абстрактна мини-рокля в смели цветове и различни текстури. Тази фотосесия всъщност се явява особено значителна, защото поставя началото на новата и постоянна роля на Наоми като посланик на модната къща. Така че очакваме да я видим и в други съвместни проекти в близкото бъдеще.


Кой как избра да се рекламира: музите на Louis Vuitton


Освен тениса, най-силната ми страст е модата и няма по-емблематична марка от Louis Vuitton”, споделя Осака. “За мен е чест да работя с Николас (креативен директор на бранда) - той е дизайнер, на когото се възхищавам толкова много и споделяме взаимна любов към японските култура и стил. Да стана рекламно лице на световна марка за мен наистина е сбъдната мечта.“ Явно, усещането помежду им е взаимно, Гескиер казва: “Наоми е изключителна жена, която представлява своето поколение и също е пример за подражание за всички. Кариерата и убежденията й са вдъхновяващи. Изненадан съм от Наоми, тя остава вярна на себе си и не прави компромиси с ценностите си.“

В миналото сме виждали Наоми в много любими брандове като Comme des Garçons и Sacai
и определено оценяваме стила й. Но за януарската корицата на Vogue в Louis Vuitton - тя просто сияе. Облечена е в прекрасна асиметрична рокля на фона на облачно небе. С енергията и магнетизма си шампионката сякаш разказва за любовта към модата, но в същото време не оставя амбицията и копнежа за победа на корта на заден план.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.