Кой как избра да се рекламира: тенис дивата на Louis Vuitton

Кой как избра да се рекламира: тенис дивата на Louis Vuitton

Let's play some fashion games!

Успехът на Наоми Осака на тенис хоризонта е, може да се каже, стратосферен. Само след първите си значителни участия тя е на път да постигне своя първи Голям шлем (четири поредни победни на най-големите турнири) през 2016-та. В рамките на две години японо-американката печели както Откритото първенство на САЩ, така и това в Австралия, а през 2020-та Наоми вече е най-добре платеният атлет в света.

Нейният чар и звездна натура са толкова вдъхновяващи за гледане на терена, колкото и фотосесията й за Vogue. Тенисистката определено има афинитет и към модата; на миналогодишната пролетна Седмица на модата в Ню Йорк я видяхме с бранда ADEAM, който показа колаборативна колекция с нея. Тя използва модата и стила, за да отдаде почит към хаитянските си корени, но в същото време ги насочва и като средство за активизъм, появявайки се със защитна маска, почитаща чернокожите жертви на полицейска жестокост.

Седмица на модата в Ню Йорк 2020; ADEAM

Тя със сигурност не е просто добра в тениса; преди ден Наоми Осака дебютира като рекламно лице на Louis Vuitton. За пролетната кампания 2021 на марката Осака носи закачлива, много абстрактна мини-рокля в смели цветове и различни текстури. Тази фотосесия всъщност се явява особено значителна, защото поставя началото на новата и постоянна роля на Наоми като посланик на модната къща. Така че очакваме да я видим и в други съвместни проекти в близкото бъдеще.


Кой как избра да се рекламира: музите на Louis Vuitton


Освен тениса, най-силната ми страст е модата и няма по-емблематична марка от Louis Vuitton”, споделя Осака. “За мен е чест да работя с Николас (креативен директор на бранда) - той е дизайнер, на когото се възхищавам толкова много и споделяме взаимна любов към японските култура и стил. Да стана рекламно лице на световна марка за мен наистина е сбъдната мечта.“ Явно, усещането помежду им е взаимно, Гескиер казва: “Наоми е изключителна жена, която представлява своето поколение и също е пример за подражание за всички. Кариерата и убежденията й са вдъхновяващи. Изненадан съм от Наоми, тя остава вярна на себе си и не прави компромиси с ценностите си.“

В миналото сме виждали Наоми в много любими брандове като Comme des Garçons и Sacai
и определено оценяваме стила й. Но за януарската корицата на Vogue в Louis Vuitton - тя просто сияе. Облечена е в прекрасна асиметрична рокля на фона на облачно небе. С енергията и магнетизма си шампионката сякаш разказва за любовта към модата, но в същото време не оставя амбицията и копнежа за победа на корта на заден план.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.