Следва

Били Айлиш с фотокнига за живота и кариерата й

Осем жени: за тези 8 красавици предвиждаме суперсилна 2021-ва

На тези 8 имена (седем актриси и един модел) неизбежно ще се хвърля по око през новата, 2021-ва. Ето защо 

Celebrities преди 3 години

Кратките нежни имена на Кая, Мая, Ема, Ив, Миа и още като тях, са сред новоизгряващите (а в известна степен и известни вече) актриси и модели, за които предвиждаме, че ще се говори много през 2021 г. Причината е в задаващите се на хоризонта нови роли, достатъчно интересни и загадъчно анонсирани, които със сигурност ще засилят хода на кариерите им. Тези крисави млади жени са във фокуса на вниманието от известно време и набират множество фенове. Съответно те ще са героините в арт-хрониките през следващите месеци.

Ето кои са новите звезди, за които предвиждаме невероятна 2021:

Миа Трипълтън

За Миа, дъщерята на Кейт Уинслет (чертите на лицето й не оставят място за съмнение, нали?), 2020-та отбеляза страхотния й дебют в главна роля. Филмът е „Shadows“, режисиран от Карло Лаваня - психологически трилър в постапокалиптична обстановка. Героините са две сестри тийнейджърки, Алма и Алекс, изиграни съответно от Миа Трипълтън и Лола Петикрю. Всеки, който е гледал филма (достъпен на стрийминг платформите), не може да има съмнение относно таланта на тази млада звезда и нейното бляскаво бъдеще. Или, както се казва: „Крушата не пада по-далеч от дървото”.

Ема Корин

Хитовият сериал „The Crown” е истински трамплин за кариерата на Ема. 24-годишната актриса получи признанието на критиката за въплъщението си в образа на лейди Ди (и за поразителната прилика помежду им). Ема се подготвя усърдно, преди да влезе в ролята на една от най-известните жени от миналия век и резултатът е наистина впечатляващ. Ето защо е сигурно, че разцветът на кариерата й предстои.


Ди в пълен блясък: тоалетите на Даяна върху снагата на Ема Корин в The Crown Season 4


Ив Хюсън

В продължение на години тя е известна като„дъщерята на“ Пол Хюсън, със сценичното име Боно, етикет, с който винаги е трябвало да се бори, дори и днес. В ролята на Ана Уетъръл в сериала "The Luminaries", базиран на едноименния роман на Елинор Катън, която спечели наградата „Букър” във Великобритания през 2013 г., 29-годишната Ив доказа, че няма причина за съмнения в нейния талант. Дарбата на госпожица Хюсън бе забелязана и от Паоло Сорентино, който я избра за филма „This must be the place“. 2020 се счита за годината на нейното посвещаване, 2021-ва, убедени сме, ще е още по-успешна за нея.

Маделин Клайн

Феновете на поредицата „Stranger Things” я помнят с появата й в два епизода, играейки Тина (втори сезон). Тази година, 23-годишната актриса отново се озова под светлината на прожекторите, а именно със сериала на Netflix „Outer Banks”, в който Маделин играе ролята на Сара Камерън, дъщеря на богатия предприемач Уорд Камерън. Маделин има много богата биография. Тя пожъна голям успех през 2018 г. с ролята на Клои в драмата „Boy Erased “, заедно с Никол Кидман и Ръсел Кроу. Несъмнено, за нея тепърва ще се говори (а и с 6 милиона последователи в Instagram... ).

Аня Тейлър-Джой

След доста успешния сериал „The Queens Gambit“, непрестанно се говори за тази актриса, за нейните умения, външън вид, красиви очи. Аня Джозефин Мери Тейлър-Джой е родена в Маями през април 1996 г. Щастливата й година, преди да влезе в ролята на Бет Хармън, е 2015 г., в която прави дебюта си на голям екран като главната героиня в хорор филма „The Witch “. След това участва в поредица от филми, които я довеждат през 2017 г. направо до номинация БАФТА за най-добра новоизгряваща звезда. Следват множество появи на червения килим и церемонии по връчване на награди. Благодарение на това тя е забелязана и от широката публика, която със сигурност ще продължи да следи развитието на кариерата й.


Аня Тейлър-Джой: кое е това момиче


Мая Хоук

Новините са доста свежи: Мая Търман-Хоук, която вече видяхме и оценихме в успешния сериал „Stranger Things”, ще участва заедно с баща си Итън в новия филм на Андрю Стантън „Revolver”, в ролята на негова дъщеря. След като се изяви през 2021 г. пред широката публика, тя ще направи още един голям скок, чисто лично, изправяйки се директно срещу уменията на баща си. Много интересно момиче, което очевидно не изпитва страх. 

Маргарет Куоли

Напоследък се говори много за нея след новия късометражен филм-видеоклип на Rainsford, което е артистичното име на нейната сестра Рейни Куоли. Персонажите, избрани за “Love me like you hate me” са изиграни от (голите) Маргарет и Шая Лебьоф. След дебюта си на големия екран в „Once upon a time in Hollywood“ на Куентин Тарантино, кариерата на актрисата е в апогей. През 2020 г. тя участва във филма “My Salinger Year’, написан и режисиран от Филип Фалардо, базиран на автобиографичния роман „Моята година със Селинджър“ от Джоана Ракоф (представен предварително на Международния филмов фестивал в Берлин). През 2021 г. Марго ще участва в драматичния сериал „Maid“, който ще се излъчва по Netflix.


Кара преживя Ашли, вече е с Маргарет Куоли... май?


Кая Гербер: винаги на гребена на вълната

На модните подиуми - дигитални или не - тя все още е в главната роля. Така ще бъде и през 2021 г., защото дизайнерите просто я обожават. Но, 19-годишният модел, дъщеря на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, вече е героиня, за която се говори дори извън червения килим и модния подиум, както заради социалната й ангажираност, така и заради любопитните й любовни афери. От няколко седмици е официално оповестена връзката й с актьора Джейкъб Елорди. Като върли фенове я очакваме на следващите Седмици на модата, като няма да й се разсърдим, ако доведе и него.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.